2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

مبارکههههه

من با جنین ۳روزه روز ۸ بی بی چکم درست بود😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مباااارکهههه... صد در صد مثبته😍😍😍😍

مبااااارکهههه 🤗🤗🤗💚💚💚

خدارو صد هزار بار شکررررررر ☘️☘️

روزی همه ی بچه ها باشه

جنین ها چند روزه بودن عزیزم؟

علائم چیا داشتین😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اای جان دلمممم 🤩🤩🤩🤩 خدایااااااا..جیگررر اون دستای قشنگشون😘😘😘😘😘 خدا حفظشون کنه الهی...انشا ...

ممنونم عزیزدلم

انشاالله بحق امام حسین

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ای جانم قربون دستهای خوشگلشون بشم....  من وقتی به دستهای وروجکام نگاه میکنم ذوق میکنم....&n ...

فداتم آنا جون

امشاالله خدا خیرت بده و عاقبت بخیر بشی بابت این تاپیک و راهنمایی های تین چند سالت

خدا عزیزای دلتو حفظ کنه

اولین باره به پروفایلت دقت میکنم🤣چه قشنگ😍😍😍

اااای جااانم. خداحفظ شون کنه خوشبختیشونو ببینی عزیزم😍

فدای تو بشم

انشاالهه بزودی زود قشمت خودت

من برای تو و داداشم اینجا موندگار شدم😅😍

خدایاااااا😍😍😍 خدابراتون حفظشون کنه و سایه تون روسرشون مستدام ان شاالله تک تک خانم های چشم انتظا ...

ممنونم عزیزم به همچنین😍😍😍😍

انشاالله بزودی زود

ای جونم 😍😍😍خدا حفظشون کنه

ممنونم عزیزم😍

راستی اسمت خیلی برام اشناست

شما انشاالله بچه دار شدی؟

الان بهتري؟؟؟ ان شالله كه همه چي عاليه اين سونو قلب ميشه؟؟؟

بهترم خداروشکرفقط بعضی وقتا که خودموخشک میکنم یکم لکه قهوه‌ای روشن میبینم که یخورده بهم استرس میده،فکرکنم این هفته که برم سونوشش هفته باشم

مبارک باشه کاملا مثبته😍😍

عیدیتون مبارک

ان شاالله قسمت بقیه دوستامون ک انتقال دادن از این نوع عیدی ها😍😍💚💚💚🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ممنونم عزیزم😍 راستی اسمت خیلی برام اشناست شما انشاالله بچه دار شدی؟

اسمم فاطمه هستش ن عزیزم نموند برام🥺🥺🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏