2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045753 بازدید | 684483 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس پر شدن مثانه به سونو مربدط میشه و تاثیر توی باردار شدن نداره درسه؟

والا برا ما سونو نبود یادمه از دکترم پرسیدم که چرا ما باید نیمه پر باشیم.... 

یه چیز منطقی اون زمان گفت الان یادم نیست.... 

یه چیزایی مربوط به عمق رحم یا همچین چیزایی بود.... 

دقیق یادم نیست... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دخترا ببخشید بهتون استرس دادم.ممنون از اینکه دوهفته کنارم بودین.برام دعا کردین. خیلی دوستون دا ...

انشاءالله عزیزم به زودی زود دامنت به وجود فرزندانی سالم وصالح سبز بشه ، خدا رو چه دیدی امیدوارم طبیعی حامله بشی 

قربونت برم آنای مهربونم..خدا از دهنت بشنوه 🤗 اما سری‌های قبل هم این تکرر رو داشتم و منفی شدم..

عزیزم شما +ش رو ببین.... 

منم هر سری بی علامت بودم.... 

اما سری سوم بی علامت + بودم.... 

شما یا دنبال علایم نباش یا فقط +اشو ببین که بهت انرژی + بده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشاءالله عزیزم به زودی زود دامنت به وجود فرزندانی سالم وصالح سبز بشه ، خدا رو چه دیدی امیدوارم طبیع ...

ماهک جان امشب به نیتت ال یاسین خوندم

ولی ظاهرا صفحه قبلی اسمتو اشتباه تگ کردم

الهی به سلامتی نی نی رو بغل کنی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم بهترین راه اینه از متخصص طب سنتی کمک بگیری....  یا اینکه در مورد خصوصیات و نشونه هاس سرچ ...

حتما مرسی گلم...

من نه درد پریودی دارم نه لک بینی قبلش مستقیم میاد و تا ۶روز تموم میشه یعنی تا۳ روز خونریزی ۳ روز هم خفیفه خیلی کم بعدش تموم میشه.. بدنمم همیشه گرمه اصلا سرد نمیشم 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
ایشالا خیلی خوابم میگیره. میترسم اینا علائم بدی نیست بار اولمه انتقال دادم سینه سمت چپم سوزش داره.بن ...

خواب و درد رون پا سوزش سینه و دسشویی زود زود و گاها تنگی نفس اینا علایمی هستند که همه گاها یکی از اینا رو تجربه کردن به علایم توجه نکن درد پریودی همه درگیرش بودن 

باید بگم که اینجا ماهیتابه آنا بدرد میخوره😅😂😂😂🍳🍳🍳عزیزم بی بی نزن فقط آزمایش تا میتونی برا جنینات صلوات بفرست دست رو دلت بذار انگاری که نه ماهت هستش باهاشون حرف بزن از رنگ لباسی که میخوایی واسشون بخری و کلا کیییف کن انشاالله که مثبت بشی و ماها هم تو شادیت شریک میشیم انشاالله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
جوجه های من بعد از ۶سال و نیم سختی و چشم انتظاری😍

ای جونم 😍😍😍خدا حفظشون کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام خانمها می‌خوام تخمک کشی انجام بدم کپسول فرتیل آید میخام بخرم چند مدله نمی‌دونم کدوم مدلشو بخرم ...

سلام عزیزم من استفاده نکردم نجربشو ندارم، دوستای دیگه ولی استفاده کردن حتما کمکت میکنن، ان شاالله بهترین نتیجه رو بگیری 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
پچ استرادیول چیه؟منطورتون پنج تا استرادیوله؟

نه گلم stradiol pach ، یه برچسبه میزنی به بازو، دارو طی ۲۴ ساعت توسط پوست جذب میشه، تاثیرش خیلی بیشتر از انواع خوراکی استرادیول هست.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام بچه ها خیلی دوستون دارم.خیلی خوبین.     ان شاءالله هرچی ازخدامیخواین بهترینش نصیب تک ...

انرژی گرفتم ازت گلم انشاالله که با انرژی هم برگردی 😍😍😍😍

اینا خلاصه تحقیقاتمه

عزیزم کاش واضح تر بود

عزیزم شما +ش رو ببین....  منم هر سری بی علامت بودم....  اما سری سوم بی علامت + بودم....& ...

باشه مهربون جانم..حتمااا..خدا نگه داره فرشته های قشنگت رو💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵