2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045907 بازدید | 684488 پست
پچ استرادیول چیه؟منطورتون پنج تا استرادیوله؟

نه عزیزم پچ استرادیوله....

مثل چسب هست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمها می‌خوام تخمک کشی انجام بدم کپسول فرتیل آید میخام بخرم چند مدله نمی‌دونم کدوم مدلشو بخرم ...

فرتیل اید اصلش یک نوع هست محصول آمریکاست

هم برای خانما داره هم برای آقایون

از چند نوع بودنش خبر ندارم شاید ایرانیش رو هم ساختن که میگن چند نوع هست چون یه بار توی داروخونه یه نفر برای آقایون رو‌میخواست بگیره میگفت خارجیشو نداریم ایرانی ببر

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سوال؛ بچه ها کیا دکتر بهتون گفت قبل از انتقال مثانتون و پر کنید دیگه برید برا انتقال و انجام داد ...

عزیزم به ما گفته بودن نیمه پر باشه.... 

بعدشم اجازه ندادن بریم دستشویی لگن گذاشتن.... 

اما به نظرم اصلا فرقیم نمیکرد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از کجا بفهمم طبع رحمم چیه😥😥😥 من تاحالا طبع شناسی نکردم 

عزیزم بهترین راه اینه از متخصص طب سنتی کمک بگیری.... 

یا اینکه در مورد خصوصیات و نشونه هاس سرچ کنی و مقایسه کنی.... 

من خودم مثلا واژن و شکمم همیشه یخ بود.... 

قبل و بعد پریودی لک بینی داشتم.... 

حجمش کم بود.... 

تیره بود.... 

درد پریودی داشتم.... 

اینا چند تا نشونش بود.... 

یه بارم که توسط دکترت طب سنتی ویزیت شدم تایید کرد که رحم سردی دارم.... 

سوال؛ بچه ها کیا دکتر بهتون گفت قبل از انتقال مثانتون و پر کنید دیگه برید برا انتقال و انجام داد ...

به همه میگن پر باشه

چون همزمان از طریق سونو میخوان جای جنین رو تشخیص بدن ک کجا جا بدن باید مثانه پر باشه 

فقط خیلی پر نکن ک بلایی ک سر من اومد سر شماهم بیاد

به محض اینکه انتقال دادن من دسشویی داشتم و نذاشتن پاشم گفتن ی ساعت تحمل کن

لگن هم اوردن اما من نمیتونم تو لگن تخلیه کنم و حتما باید برم دسشویی

خلاصه مثانه و کلیه هام ترکید تا ۵۰ دقیقه ب زوووور تحمل کردم

بعدشم در عرض یکساعت چندبار دسشوبی رفتم از فشاری ک روم بوده

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
به همه میگن پر باشه چون همزمان از طریق سونو میخوان جای جنین رو تشخیص بدن ک کجا جا بدن باید مثانه پر ...

عزیزم برا ما انتقال بدون سونو بود.... 

به همه میگن پر باشه چون همزمان از طریق سونو میخوان جای جنین رو تشخیص بدن ک کجا جا بدن باید مثانه پر ...

پس پر شدن مثانه به سونو مربدط میشه و تاثیر توی باردار شدن نداره درسه؟

بچه‌ها ی سوال تکرر ادرار از عوارض مصرف پروژسترون و استرادیول هست؟؟؟؟ خیلی تکرر ادرار دارم🙆‍♀️🙆‍♀ ...

عزیزم انشالله مامانی....