2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045897 بازدید | 684488 پست
ممنون عزیزم لطف کردی     خواهش میکنم اگه بچه های تاپیکتون کسی هست که مشکل منو داره بهم مع ...

و داروهای تقویتی هم از ۲ ماه قبلش تا روز انتقال اینا رو خوردم:

ویتامین E , A

قرص آهن، زینک سلنیوم، کوآنزیم کیوتن، ال آرژنین.

روزانه حداقلللل ۸ لیوان آب

پیاده روی و ورزش روزانه مخصوصا لگن

یه وقتایی هم رحمم رو ماساژ میدادم

مصرف کربوهیدرات رو به حداقل رسوندم و بیشتر پروتئین مصرف کردم، قندیجات رو حذف کردم. 

تا روز اول سیکلم روزی یک مشت لوبیا سویا خوردم ولی فقط تا روز اول سیکل انتقالم.

از روز اول سیکل تا روز انتقال روزی یک لیوان شیر سویا و یک برش آناناس تازه خوردم.

فکر کنم مهمتریناش همین بود دیگه 🤔

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
فدات عزیزم ممنون جواب دادی   منم خودمو بستم به گرمی و همه چیزایی که میگن خوبه میخورم ایشاله م ...

عزیزم فقط حتماااااا اول مطمئن شو طبعت سرده بعد گرمیجات بخور چون اگر طبعت گرم باشه و گرمیجات بخوری نتیجه معکوس میگیری و اوضاعت بدتر میشه خدای نکرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات عزیزم ممنون جواب دادی   منم خودمو بستم به گرمی و همه چیزایی که میگن خوبه میخورم ایشاله م ...

پچ استرادیول هم به دکترت بگو ، برای من خیلیییی موثر بود شکر خدا

واییی خدا دلم رفت یعنی میشه منم با نی نی هام اینجوری عکس بگیرم

ان شاالله عزیزم خدا اون نی نیت هم حفظ کنه بری سونو ببینی قلب جفتشون پر قدرت میزنه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بچه ها من چرا انقد ترشی ولواشک دلم میخواد دلم میخواد ترشی خونگی باشه با کته بخورم لواشکم درست کنم تو ...

عزیزم جوجه هات هوس کردن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان دکترم به من گفته بود قبل انتقال مثانه ات پر باشه. بعد دوساعت استراحت در کلینیک گفتن میتونین ...

نه بابا عزیزم.... 

اینا انقدرا تاثیر نداره.... 

انشالله مامانی عزیزم... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
و داروهای تقویتی هم از ۲ ماه قبلش تا روز انتقال اینا رو خوردم: ویتامین E , A قرص آهن، زینک سلنیوم، ...

مرسی دوست مهربونم   دست گلت درد نکنه کامل برام نوشتی ، یه دفتر برداشتم هر چی یاد میگیرم توش مینویسم . دکترم خیلی تاکید داره شبا باید قبل ۱۱ بخوابی . منم که بدخوابم کلا از استرس بدترم شدم همش فکر میکنم کاش یکم بتونم فراموش کنم 

مرسی دوست مهربونم   دست گلت درد نکنه کامل برام نوشتی ، یه دفتر برداشتم هر چی یاد میگیرم توش م ...

آخ آخ این استرس خودش سمه، یجوری سر خودتو گرم کن، کارای هنری یا هر چیزی که دوست داری انجام بده اجازه نده فکرت درگیر بشه بذار بدنت در آرامش هورمونهات رو تنظیم کنه.

اون قلی که داره سقط میشه ۳۶ میلی هماتوم هم داره

عزیزم نگو داره سقط میشه.... 

انشالله هماتوم رو شکست میده.... 

فقط که کرونا رو شکست نمیدن.... 

ماها هماتومم شکست میدیم..... 

جوجه های ما قوین.... 

دوستان دکترم به من گفته بود قبل انتقال مثانه ات پر باشه. بعد دوساعت استراحت در کلینیک گفتن میتونین ...

عزیزم من بلافاصله بعد از انتقال از تخت پریدم پایین دوییدم توی دستشویی 😁😁🤣🤣