2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045896 بازدید | 684488 پست
خوبه عزیزم....  بعدشم برو آزت رو بده انشالله + بود میری دکتر بازم برات مینویسه....

عزیزم بله حرفتونو قبول دارم چون وقتی ای یو ای میشدم درسته شیاف پروژسترون میزدم ولی درست تو موعدم پریود میشدم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوفامد برای چیه ؟ دکتر به منم نوشته میخورم ،میگم آخه نمیتونم پاشم برم از دکتر سوالمو بپرسم واقعا هم ...

یه نوع دیدژسترون هست برای تنظیم سیکل قاعدگی 

معمولا به کسایی میدن ک پریوداشون نامنظمه مثل افراد پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان یا اندومتریوزها ک پریودهای دردناک دارن

به کسایی ک خونریزیهای غیرعادی دارن 

و دیدم به کسایی ک تو اقدام باردارین و توی سیکل انتقال هستنم میدن 

کلا عوارضش همین خستگی کسلی دپرس شدن عصبی شدن بی قراری پرخوری یا بی اشتهایی حالت تهوع سردرد 

و هرچیزی ک فکرشو کنی از عوارض این لعنتیه 

یادمه  دوستام تو سیکل انتقال ک بودن دکتر بهشون شیاف پرژسترون داده بود همین قرص شیافشو 

بعد همه از روز سوم ب بعد بدن درد خسته کسل دپرس عصبی بی قراری بیخوابی پرخوری یا بی اشتهایی گزگز شدن دست و پا هرچی ک بگی میومد سراغشون بعد ب دکتر میگفتن ما بارداریم حتما جنینامون گرفته و باردار شدیم بعد دکتر بهشون میگفت اصلا تو دوره اول بارداری خانم باردار هیچ علائمی نداره و اینا همش از عوارض پرژسترونی هست ک دارید مصرف میکنی و اون ویار و حالت های بارداری از ماه دوم و سوم هستش ک میاد سراع خانمای باردار 

و واقعا هم همینطور بود ینی اکثرا علایم داشتن اما خیلیاشون منفی میشدن حالا از داغ شدن دست و پا بگیر تا نبض زدن شکم و ببخشید ارصا شدن تو خواب و غیره و غیره

اره عزیزم اما بسته بندی قدیمی نیست و شک نکن همونه من معلوم نیست چون این ماه عکس رنگی دارم ماه بعد هی ...

داشتم ب اين فكر ميكردم ك داروهاتو ميگيرى و طبيعى ان شاالله باردار ميشى😍😍😍😍😆😆😆🤲🏻🤲🏻🤲🏻

چقدر حس قشنگيه

بعد همه رو بده ب كسى ك نيازمنده و وسعش نميرسه بخره🥰😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اره الان امدم خونه همسرم خیلی غصه امو خورد میفهمیدم😢 تازه میخواستن بیهوش کنن واس انتقال گفتن ت ن گ ...

غصه نخورین حتما وضعیت رحمت خوب بوده که انتقال دادن‌ جنین هم داخل رحم بهتر از آزمایشگاه رشد میکنه ،امیدوارم با همینا مامان بشی ،این همه تلاش کردن و نتیجه ندیدن خیلی سخته

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
والا درد زیر دل ک دارم همچنان ولی هنوز سرویس نرفتم ببینم باز خونریزی دارم یا نه ولی بخاطر دلدردا و ر ...

من یکی از دوستام اینطور شد بعد فهمید بارداری بود. مواظب خودت باش

خدایا شکرت
اره الان امدم خونه همسرم خیلی غصه امو خورد میفهمیدم😢 تازه میخواستن بیهوش کنن واس انتقال گفتن ت ن گ ...

نمیخام امیدوارت کنم یا بخام نصیحتت کنم 

من با یه خانوم همزمان رفتیم تخمک کشی دوتامون یه جنین داشتیم جالب این بود مشکل اون خانم انقد زیاد بود ک حتی دکتر گفته بود اگه همه ۳۰درصد احتمال بارداریشون هست شما فقط ۱۵درصد روش حساب کن 

مناون ۱جنین رو گفتم نمیخام و ناراحت شدم و از مطبشون اومدم بیرون ولی اون خانم چون مشکلات چه از نظر جسمی چه مالی داشت گفت من انتقال میدم پناه بر خدا اگ بخاد همینم میشه من وارد سیکل مجدد پانکچر شدم اما اون همون یه دونه رو با تمام ناامیدی ک دکتر کرده بود انتقال داد و سپرد ب خدا الان اون پسرش بزرگه و من در ب در 

ببین اعتماد کن ب اون بالا سری بسپر ب خودش مطمئن باش اگ بش اعتماد کنی خیلی بهتر نتیجه میگیری حتی با بدترین کیفیت باید اون بخاد برا ما ک هنوز نخاسته 😪

فداتشم عزيزم اى جان كلا فكر كنم بايد پاشو بشين كنى براش😄 ميدونى بديش اينه ك اينقدر سرش شلوغه سونو ...

عاره دقيقاااا اصلا عادت نداره ببينه تو بيكاري مثلا لگو مياره ميداره جلو من خودش ميره توب بازي يا جلو بالكن بعد هيم مياد ميپرسه خونه رو ساختي😑يا خميربازيم همينطور

انقد سختمه تايپ دلم ميخاد گروه واتس اپ داشته باشيم هي ويس بدم😅😅😅

اهااااااا خيلي شلوغه پس🥴دكترمنم به پرونده اعتقادي نداره خودم هي شرح حال ميدم و٠٠٠

هركدومشون يجورن

ان شالله كه خيره و دكتري قراره من بعد باهاش ادامه بدي عااااالي باشه به اميد خدااا🙏

دختر منم تو ٣٨ رفتم منم با اين سن ى دونه انتقال دادم

بازم توکل به خدا کاش واقعا بشه لااقل به خاطر این زحمتها تنها برای خودم نمیگم برای همه خانمهایی که تو راه ای وی اف هستن امیدوارم خدا نتیجه زحماتشون رو با بچه های سالم‌و‌صالح بده

توی این راه بهترین اتفاق برام پیدا کردن دوستهای خوب و مهربونی مثل شماها بوده به خاطر این همیشه خدا رو شاکرم وقتی توی این تاپیک‌میام‌ که همیشه توی این تاپیکم ،من واقعا اینجا دارم زندگی میکنم😊 بهترین حس رو‌ دارم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

کاش به گروه واتساپ داشتیم بچه ها واقعا اینجا بخاطر شرایطش ادم عصبی میشه پشت هم باید صفحه بزنی تا بتونی جواب بچه ها رو ببینی 

یه گروه وات بزنید هرکی دوست داشت اونجا عضو بشه هرکیم نخاست همینجا بمونه اینجام فعالیت میکنیم ولی واتسام واقعا راحتتره

سلام ببخشید دیر امدم 😞وظیفه دونسم بیام و خبر بدم  متاسفانه من ۱۲ تخمک داشتم و گفتن دوتاش فقط ...

چرا ناامید عزیزم

ایشالله همون دو تا جنین در دل مامانشون لونه میکنن

من دیدم مادری که فقط یه دونه جنین انتقال داده و باردار شده

دیدم مادری که ۴تا انتقال داده و نشده

به تعداد نیست اصلاااااا

انسان ها به امید زنده هستن

ایشالله ۱۴رپز بعد میای خبر خوش به ما میدی😍