2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045847 بازدید | 684485 پست
الان خداروشکر بهتر هستین ؟ ان شاالله دیگه مشکلی پیش نمیاد..قندتون اوکی شد با رژیم ؟

سلام سلاام خووووووووبي مامان آينده😍😍😍

خداروشكر كلا فشارم با رژيم اومده پايين تر ١٠/ و ٦/٥ ولي وقتي مياد رو ٩ و ٥ قشنگ حال بد رو حس ميكنم

نميدونم دكتر چي مد نظرشه كلا تواين ده روز بعد ناهار و صبونه و شلام فك كنم سه چهار بارش١٢٠ شده بفيش كمتره

ولي ناشتااااهمون٩٦/٩٣ اينطوراست البته هنو دقت دستكاهمووو نميدونم قبل دكترم يتست ميدم ببين چجوريه

شما پريود شدين؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چی مبارکه بی بی زدم یه خط افتاده

عزیزم عصبانی نشو... 

یه حکمتی داره همه دارن اینطوری میبینن.... 

+ فکر کن و به انرژی + این خطای دید فکر کن.... 

بگو قراره + بشی انشالله.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره حالا فکر کن من عقدش هم نبودم دو ماه پیش بود تازه انتقال داده بودم، مامانم اینا که برگشتن یک ساعت ...

اشکال نداره عوضش نی نی نازت میاد بغلت همه ی اینا یادت میره ولی کلا ادم میپوسه تو خونه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیز دلم خوبم شما خوبی؟ ای جانممم همیشه بخندی گلم، آره بنده خدا همش میگه یعنی واقعا بابا شدم ؟؟ ...

شکر خدا منم خوبم 

فقط خیلی خیلی خسته ام و پادرد شدید دارم 

امروز نوبت دکتر دارم 

الهی آمین انشاالله عزيزم 

انشالله که مجددا بعد این نی نی بازم بابا میشه 🤲🤲

اسمش و یادم نیست که الان بنویسم اما از داروخانه گرفتم حاوی سیاه دانه بود نوشته بود برا قارچ و عفونت& ...

عزیزم جوابش دستت باشه شاید بهتر بتونه کمکت کنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره حالا فکر کن من عقدش هم نبودم دو ماه پیش بود تازه انتقال داده بودم، مامانم اینا که برگشتن یک ساعت ...

ان شالله فسقلت دنياااا اومد هم اين كرونا لعنتي تموم شده باشه و هم كلي مراسم شادي  بااااشه بتوني حسابي ببينيشون

من الان ٤/٥ ساله درست فاميلارو نديدم😢خاملگي

بعدش پسرم تو ماشين خيلي اذيت ميكرد از جابجايي بشدت ميترسيدم حتي توهمين تهران بعدشم كرونااا اونروز داشتم براي دين بچم برنامه ريزي ميكردم كه چجوري دعوتشووون كنم واقعا هم دلم تنگگگ شده براشون  باز امار بالا رف نشستم سر جام😑

سلام ببین من از همون ۳-۴سال پیش میخوردم  اولین باری که خواستم اقدام کنم دکترم گفت حتما سه ماه ...

بله عزیزم رو خونرسانی و رشد جنین و... اثر داره... 

از الان شروع کن بخور.... 

نگران قبل امروزم نباش.... 

من خودم بارداری دومم بدون برنامه بود. دریغ از خوردن یه فولیک اسید ساده هیچی هیچی.... 

اما بعدش که فهمیدم باردارم شروع کردم به خوردن... 

یعنی استرس نگیر... 

عزیزم عصبانی نشو...  یه حکمتی داره همه دارن اینطوری میبینن....  + فکر کن و به انرژی + ای ...

نه عزیزم چه عصبانی .عذرخواهی میکنم اگه تند نویسی کردم.حلالم کن

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
سلام معجزه جانم  جواب دادم فکر کنم ندیدی عزيزم  امروز باید برم ساعت شش عصر نوبت دارم&nbs ...

بسلامتي عززززيزم ان شالله كه هم دكتر هم خودت همه چي عاليه❤️🙏

ماهم خوووووبيم خداروشكر شيافم از امروز كردم يكي كم كه ميكنم دو سه رو ز اول واقعا استرس دارم

سه شنبه كه وقت ان تي دارم دعا كن همه چي خوب باشه استراحتي نشم😢

سلام ببخشید دیر امدم 😞وظیفه دونسم بیام و خبر بدم 

متاسفانه من ۱۲ تخمک داشتم و گفتن دوتاش فقط جنین شده و ب دوتاش ام امروز رو فرصت میدیم ببینیم چی میشه😞

نمیدونم اصلا حالم خوبه یا بد خیلی زحمت کشیدم این دفعه فک کنم تخمک هام نابالغ بودن 😞نمیدونم 

دوتا جنین نشونم دادن و انتقال دادن گفتن خوبه گفتن اره اما کیفیت نگفتن دکتر گفت ببین جنینات چه خوشگلن اونی ام که توضبح میداد راجب جنین گفت خیلی خوشگلن جنینا  فکر کنم نمیخواستن ناراحت شم 😭اخرش دکتر گفت انتقال خوبی داشتی 🥺

خواهرا ممنونم سراغمو گرفتین و باید بگم دگ قطع امید کردم برای مادر شدن عیب نداره 😞

عزیزم عصبانی نشو...  یه حکمتی داره همه دارن اینطوری میبینن....  + فکر کن و به انرژی + ای ...

سلام عزیزم

خوبید

عزیزم یه سوال دارم

من تو هفته ۲۲ طول سرویکسم شده ۲۷

خیلی خطرناکه؟😭

باید چیکار کنم دکترم‌ دوشنبه میاد

دارم دق میکنم

مردشور ببر همی پرژسترون و دوفامد و دوفاستون  بخدا من هروقت اینا رو مصرف میکنم به حدی کسل و دپر ...

دوفامد برای چیه ؟ دکتر به منم نوشته میخورم ،میگم آخه نمیتونم پاشم برم از دکتر سوالمو بپرسم واقعا هم نمیرم چون نمیتونم پس به خاطر این بوده😢

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم نمیدونم هایپری ب چی ربط داره ولی همیشه ب تعداد فولیکول نیس ‌. من ۷ تا داشتم ولی هایپر شدم

عزیزم اون ۷ تا فولیهای قابل شمارش بودن.... 

شک نکن کلی فولی ریز غیر قابل شمارشم داشتی.... 

هایپر شدن یعنی تحریک بی از حد تخمدان.... 

وگرنه با زیر 15 تا هایپر نمیشه.... 

شما فولی ریز حتما داشتی..... 

حتی یادمه یه بار یکی تخمداناش لانه زنبوری شده بود کلا سیکل رو کنسل کردن وسط کار.....