2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

@پشمالووو    

عزیزم خیلی خوشحالم برات..همیشه تو فکرت بودم اتفاقا چندروز پیش هی دنبالت میگشتم ببینم چیکارا کردی...عزیزم مبارکت باشه

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
سلام دخترا سحربخیر وشادی     بهترینها برای قلبهای مهربونتون     شنبه وزیارت حض ...

امروز خوش خبر باشی بحق پنج‌تن آل عبا

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا سحربخیر وشادی     بهترینها برای قلبهای مهربونتون     شنبه وزیارت حض ...

سلام عزیزم صبح بخیر کی میری ازمایش؟خوش خبر باشی عزیزم انشاالله که بایه بتای عالی میایی🤲😍💖

سلام دوستان من به دلیل اینکه ضخامت بالا نرفت سیکلم کنسل شد. دکتر ده عدد قرص مدروکسی بهم داد الان بعد اتمام مدروکسی مثلا دوره شروع شد اما فقط در حد لک بینی است آیا کسی تجربه ای داشته طبیعی است ؟ ممنون میشم کسی بدونه راهنمایی کنه چه کنم     

سلام دوستان من به دلیل اینکه ضخامت بالا نرفت سیکلم کنسل شد. دکتر ده عدد قرص مدروکسی بهم داد الان بعد ...

ببین غذا و خوردنیها زیاد تاثیر چندانی ندارن اما ورزش خیلی میتونه بهت کمک کنه 

یک ماه قبل از اینکه مجدد وارد سیکل انتقال بشی شروع کن پیاده روی روزانه هر روز ۳۰ دقیقه

در کنارش از دکترت بخا اگر استرادیول مصرف کردی اگر ایرانیه خارجیشو برات نسخه کنه نیست تو بازار اما سعی کن پیدا کنی 

اگر خیلی پایینه بگو ژل واژینالشم در کنارش بت بده نگران نباش اقد راه برای درمانش هست

ای جانم تو چرا تهوع بگیری من بگیرم جای تو     مال همون مولتی ویتامین لامصب.نخور .عوضش کن

آقا من از صمیم قلبم راضی ام حالت تهوعم رو بدم به هرکی میخواد ، بیایید ببرید تو رو خدا 😭😭😭😂😂😂😂😂😂

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم بعید میدونم از مولتی باشه اما بازم از دکترت بپرس....  ب۶ داری؟  زنجفیل و سیرابیم خ ...

والا دو سه روز تهوعم کمتر شده بود از وقتی این مولتی رو شروع کردم خیلییی شدید شد، حالا شاید اتفاقی همزمان شدم امروز به دکترم میگم ببینم چی میگه.

سیرابی خوردم اثری نداشت روم، زنجبیل هم امروز یکم میخورم ان شاالله اثر کنه ، ممنون از راهنماییت مامان مهربون ⁦❤️⁩🌹

خانم های خوشگل موشگل😍🥰

اونایی که هنوز مامان نشدین و میدونم ان شاالله به زووووودی مامان میشین و اونایی که به سلامتی مامان شدین و منتظر دنیا اومدن دردونه هاتون هستین و مامان های مهربونی که در حال سر و کله زدن با فسقلی هاتون هستین 😍

امروز صبح بعد از نماز برای همگی دو رکعت نماز و دعای عهد و سوره حجرات خوندم و به آقا صاحب الزمان و مادرشون بی بی نرجس خاتون متوسل شدم تا ان شاالله همگی حاجت روا بشید و هر روز با خبرهای خوب خوشحالمون کنید 😍😍🌹

دست خدا و شفاعت اهل بیت هر لحظه همراهتون، الهی که خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخیر باشید 🤲🥰⁦❤️⁩

سلام بروی ماهت خانمممم، رسول الله شافعت باشه ان شاالله 🤲😍

ببین غذا و خوردنیها زیاد تاثیر چندانی ندارن اما ورزش خیلی میتونه بهت کمک کنه  یک ماه قبل از ای ...

مرسی ممنون از راهنمایتون عزیزم . آرزوی بهترین ها را براتون دارم . ان شالله در برنامه ام میزارم فقط نمیدونم چرا کلا دوره پریم تغییر کرده من قبلا اصلا لک بینی نداشتم  از وقتی وارد برنامه ای وی اف شدم کلا بدنم دگرگون شده خدا برای بعدش بمون رحم کنه اینم از زندگی من! هیچ نتیجه ای که نگرفتم هیچ بدنم درب و داغان شد       خدا عاقبت همه مون رو ختم به خیر کنه

خانم های خوشگل مشگل اونایی که هنوز مامان نشدین و میدونم ان شاالله به زووووودی مامان میشین و اونایی ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بده😍 ایشالا حاجت روا‌ شی و نینیتو سلامت بغل بگیری‌ گلم😍😍😍