2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییی خواهر تو رو خدا این کارو نکن اون فرشته چه گناهی داره یا سفت میگرفتی باردار نمیشدی یا شدیم دیگه ...

عزیزم خواهشا این حرف رو نزنین چون طفلک از کحا حدس میزده باردار میشه.... 

قضیه ایشون بارداری ناخواسته نیست اصلا انتظار بارداری نداشته.... 

چون دقیقا تو شرابطش نیستیم نمیشه درست قضاوت کرد.... 

ماها با هزار زحمت باردار نمیشدیم چطور میتونسته حدس بزنه احتمال داره الکی الکی باردار بشه.... 

من خودم سر پسرم که معجزه خدا شامل حالم شد خدا شاهده اون ماه یه بار بیشتر رابطه نداشتیم اونم طبیعی جلوگیری کردیم.... 

معحزه بلوتوثی بود در واقع.... 

معجزه تحقق غیر ممکنهاست.... 

انشالله که بتونه نگهش داره اما باید خودش سبک سنگین کنه ماها فقط میتونیم تو تصمیم گیری بهتر کمکش کنیم اما باید به تصمیمش احترام بذاریم.... 

+ و - هارو بهش بگیم که بتونه بذاره تو ترازوی تصمیم گیریش.... 

از خدا میخوام کمکش کنه بهترین تصمیم رو بگیره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ده تا داشتم الان سه تا انتقال دادم.دو تا هم سری قبل.پنج تا دیگه دارم.ان‌شالله پنج تای دیگه رو اهدا م ...

خوش به حالت جنین زیاد داشتی ، مشکلتون چی بود که ای وی اف کردی؟ 

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
برام دعاکنید بچه ام دلره سقط میشه

وای نه تورو خدا😭😭😭😭😭خدایا رحم کن خودت نظر کن نفس برای سلامتی بچت صلوات و آیت الکرسی و چهارقل میخونم خدا خودش برات حفظش کنه🤲🤲🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
آناجان😅😅😅😅من اینستا ندارم

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مراحل گرفتن هزینه های درمان iui ، ivf ، icsi با بیمه تامین اجتماعی

۱.میرید مرکز رسیدگی به اسناد پزشکی تامین اجتماعی یه فرم بهتون میده پرش میکنید ، میبرید مرکزی که اونجا درمان انجام دادید

1.رفتید مرکز ،  فرم رو باید بدید هم امور مالی مهر کنه هم ببرید بخش کلینیک مهر دکترتون روش بخوره ، یک گواهی هم ازشون میگیرید که توش نوشته شما اونجا یکی از درمان هارو انجام دادید و مهر دکتر معالجتون روش بزنه ، از تو مرکز مهر دکترو بزنن ، نرید فرمو و گواهی رو ببرید مطب ها باید اسم مرکز تو مهر باشه و ازشون بخواین اصل و کپی پرونده که شامل صورت حساب و ریز صورت حساب ، خلاصه پرونده ، گزارش عمل و بیهوشی ، میشه رو بهتون بده

۳.با گواهی و فرم و کپی کارت ملی و شناسنامه خودتون و همسر دوباره میرید مرکز رسیدگی به اسناد پزشکی تامین اجتماعی براتون تشکیل پرونده میده میگه برید کارگزاری ، ازش بپرسید کدوم شعبه کارگزاری؟

وقتی رفتید کارگزاری یه برگه تاییدیه حساب بهتون میده که باید ببرید بانک ، و با کل مدارکی جمع کردی تحویلشون بدی تا هزینه هایی که کردید رو براتون پرداخت کنن 

هر کدوم رفتید و ان شاءالله هزینه هارو گرفتید برام دعا کنید😘😘😘

خوش به حالت جنین زیاد داشتی ، مشکلتون چی بود که ای وی اف کردی؟  

خودم پولیپ رحمی دارم ،تا الان سه بار هیستروسکوپی شدم.همسرم همه چیش مشکل شد.روز پانکچر تسه شد.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
سلام بچها منم با ای وی اف باردارشدم بعداز 5سال الان پسرم6ماهشه وفهمیدم باردارم... میخام سقطش کنم خ س ...

خیلی سخته واقعا سخته ،ولی نگهش دار،خدا کمکت می‌کنه.

فکرش ر کن دوتاشون باهم بزرگ میشن و هم بازی میشن.

من الان یه دختر دوساله وپنج ماه دارم،بخدا بااین سن و سالم سرویسم کرده از بس که میخواد باهاش بازی کنم.خدا شاهده پسرت یه سال دیگه پوست ت ر می‌کنه از بس میگه بیا بازی کنیم، اگر یه خواهر برادر هم سن بیاد میدونی خلاص میشی از این سختی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
خودم پولیپ رحمی دارم ،تا الان سه بار هیستروسکوپی شدم.همسرم همه چیش مشکل شد.روز پانکچر تسه شد.

کاش منم میدونستم دردم چیه حداقل..

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
خدا حفظشووووون كنه براتون ان شالله بدل خوش استفاده كنه فرشتمون🤩💋آمين بحق اين شب عزيز😘🙏

ممنون عزیزم 😍  ان شالله. ان شالله صحیح و سالم زایمان کنی فرزندتو بغل بگیری

خدایا شکرت