2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
تمنا جان قربونت برم من ۱۸ ماهه تو سیکلم 😅همش کنسل میشه حالا دکتر یه کارایی داره برام میکنه دعا ...

ععزیز دلمممم 

خدایاااا 

الهی ب حق فاطمه زهرا دلت شاااد بشه و دامنت سبززز 🤗🤗💚💚💚💚💚💚دلم روشنه برات دوستم....خدا بلاخره جواب اینهمه صبوریتو میده

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا....  وقتی مشکلی نباشه چرا باردار نشه....  انقدر حرصم میگیره میگن ناباروری بی علت.. ...

انا جون هستی خیلی نگرانم فکر کنم دارم پریود میشم فقط دیروز بعد ظهر پروژسترون استفاده نکردم یادم رفت ولی شب استفاده کردم صبح پاشدم درد پریودی و خونابه دیدم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیززمممم منم ۲۵ آزمانش دارم💚 خدا دلت رو شاااد کنه دوستم

همچنین عزیزدلم.

امیدوارم همه مون مثبت شدیم.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
خداروشکر مهراوه جان مامان شدنت مبارک باشه انشاالله سالم بگیری بغلت شیرش بدی من مطمئن بودم مامانی ..ا ...

فدای دل مهربونت مرسی که‌ با دل پاکت واسم‌دعا میکنی عزیزدلم ایشالا جفتمون بسلامتی بغل‌بگیریم‌نی‌نی‌هامونو🥰🥰🥰

تمنا جان قربونت برم من ۱۸ ماهه تو سیکلم 😅همش کنسل میشه حالا دکتر یه کارایی داره برام میکنه دعا ...

نیلو جون عزیزم ان شاالله که خدا به همین زودی جواب سختی ها و صبوریتو میده عزیزم دلم خیلی برات روشنه دوست عزیزم الان پیامتونو دیدم یاد مشکلت افتادم 

منتظر خبرای خوبت هستیم 

من داروهام میخوام قطع کنم پریود شما 

عزیزم اگه همچین کاری میکنی حتما برو آز بده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستای‌عزیزم‌از تبریکای‌تک‌تکتون ممنونم‌ و امیدوارم خدای مهربون دل همتونو شاد کنه ببخشید من الان مهمون دارم‌ و وقت ندارم تک تک جواباتونو بدم ولی از لطف همتون سپاسگزارم و بهترینهارو واستون آرزو میکنم😍😍😍😍😍😍

انا جون هستی خیلی نگرانم فکر کنم دارم پریود میشم فقط دیروز بعد ظهر پروژسترون استفاده نکردم یادم رفت ...

عزیزم نگران نباش.... 

نوبت ظهرم بذار اگه دیدی قطع نمیشه زنگ برن احتمالا دزش رو بیشتر بکنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای‌عزیزم‌از تبریکای‌تک‌تکتون ممنونم‌ و امیدوارم خدای مهربون دل همتونو شاد کنه ببخشید من الان مهم ...

عزیزم تبریکات فراوان ننه😍😍😍❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 

دخترا این‌لینک گروه‌چله صلوات شهداست‌چندروز دیگه شروع میشه چله هرکی دوست داشت شرکت کنه بیاد گروه..گروه هم قفله روزانه مدیر گروه اعمال چلع رو میفرسته که انجام بدید..حاجت روا بشین عزیزان

‏برای پیوستن به گروه واتساپ من، این پیوند را دنبال کنید: https://chat.whatsapp.com/LihveVaPEu06Aewnk9NrSp

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.