2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
برا من آمپول آزاد سازی دو پودر دادن‌که کنار هر پودر یه آب هست همون آمپول hcg رو‌میگم‌ اونو‌باید دو‌پ ...

خودشون باید بهت بگن دستوری ندادن؟ من دو پودر و یه آب زدم شاید برای شما فرق  داشته باشه

خدایا شکرت
من امروز به دکترم پیام دادم لانه گزینی جنین بلاست روز ۵ ۶انتقال درسته گفت هر لکه بینی بگی لانه گزینی ...

حرف دکترا درسته اما خوب میتونست بگه میتونه هم مال لانه گزینی باشه.... 

چون لک لانه گزینی هم میتونه باشه.... 

انرژی + خیلی کمک میکنه به آرامش.... 

شما + فکر کن عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد از ده سال دوندگی و دوبار ای وی اف الان بابک بتا مشکوک ....خدایا نه دیگه جنین دارم نه دیگه دلشو.. ...

عزیزم + فکر کن.... 

همین بتای مشکوک میتونه پایان سختیات باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امروزرفتم گفتن داروهاتو به همون صورت قبل استفاده کن،روزی یک آمپول میزنم،به نظرتون امروزدوتاباهم بزنم

هر وقت خونریزی داشتی دو تا رو باهم بزن الان قطع شده نمیخواد. چندتا شیاف داشتی؟ بعد خونریزی من یه امپول و ۳ شیاف داشتم

خدایا شکرت
دوستان به نظرتون موفقیت آی یو آی چقده؟؟کسی هست با آی یو آی حواب گرفته باشه؟؟؟

بله من با آی یو آی دو بار حاملگی داشتم ولی قلب تشکیل نشد

اگرکیفیت تخمک ها و اسپرم خوب باشه مثل حاملگی طبیعی محسوب میشه 

به نظرم اگر میخواین زمان رو از دست ندین میکرو بهتر هست چون تا آدم چشم بهم میزنه زمان مثل برق و باد میگذره 

من‌پنجشنبه پانکچر دارم‌ شوهرم آخرین بار کی باید تخلیه بشه ؟ چیزی بهم نگفتن در این باره دفعه پیش هم‌ ...

عزبزم حداقلش و بهترینش همون ۲-۳ روز قبل پانکچره.... 

اما خوب تا پنج روزم جا داره.... 

اگه مشکل مورفولوژی داره بهتره خیلی زیاد نشه چون رو کیفیت اسپرم تاثیر میذاره.... 

حتی به نظر من الان بهتره تا چند روز قبل آخرین تخلیه هر روز یا لااقل یه روز در میون تخلیه داشته باشه که اسپرمها بهتر باشن.... 

فقز آخرین تخلیه حداقل ۲-۳ روز قبل پانکچر باشه... 

ما مشکل دی اف آی و مورفو که داشتیم دکتر همسرم یه نامه داده بود که روز پانکچر دو بار نمونه بده به فاصله ۲ ساعت.... 

فکر کنم‌ این برای آزمایش اسپرم بود برای پانکچر مدت کمتری میگفتن اما من دقیق یادم نیست 

برا آز و نمونه تقریبا مثل همه.... 

ولی بازم میگم بهترین حالت همون ۲-۳ روز قبل پانکچره.... 

سلام دوستان من فردا صبح میخوام برم آزمایش بدم، ازتون خواهش میکنم برام خیلی دعا کنید با دل های پاکتون💋♥️

واقعا محتاجم به دعاهای قشنگ تک تکتون و انرژی مثبتتون😍

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
حرف دکترا درسته اما خوب میتونست بگه میتونه هم مال لانه گزینی باشه....  چون لک لانه گزینی هم می ...

انا جون خون ریزیم زیاد شده درد پریودی شدید دارم گفتم به دکترم هپارین قطع کرد برام انقباضات شدید رحمی دارم روز اول پریود درد داری اونجورم منتهی بدون خون ریزی شدید بازم امیدی هست؟؟؟

معذرت میخوام،من شیاف رو سعی میکنم تا جایی که میتونم فرو کنم،بازم می‌ریزه.دو ساعت بیشتر هم دراز کشیدم

عزیزم اونی که میریزه نگهدارندشه.... 

داروش جذب شده.....