2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
گفت کبفیت تخمک هات خیلی پایین.گرید d هست.گفت اصلا تخمک کیفیتش بالا نمیره.شوهرم داره کم کم به طلاق فک ...

😔😔😔

میدونی اینجور وقتا به این فکر میکنم اگر داستان برعکس بود چی؟؟ اگر مشکل از همسرت بود بازم می‌گفت جدا شیم ؟!

خیلی عجیبه که برای چیزی که اصلااااا دست ما انسانها نیست بازخواست بشیم !!! عزیز دلم، توکل کن بر خدا و ازش بهترینها رو بخواه، آدمها توی شرایط سخت خودشون رو نشون میدن، الان بابت چیزی که یک میلیونم دست خودت نیست کنارت نمی‌مونه در آینده هم به سادگی ترکت می‌کنه!!!

ببخشید آنقدر رک گفتم اما متاسفانه حقیقته، از خدا می‌خوام بهترین اتفاق رو برات رقم بزنه و بهترین آینده و زندگی رو برات بسازه 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوبار خوردم    طبعش سرده

عه.من چرا همه چی رو برعکس متوجه شدم.چقدر دلم میخواد.🤐

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
دوستان امروز روز ششم انتقالمه‌.میشه مغز بادام و پسته بخورم؟

بله عزیزم خیلی هم عالیه، سعی کن روزانه از تمام مغزها پنج شش عدد بخوری، خیلی مفیده.

ممنون عزیزدلم.فکر کردم تنقلات گرمه.ترسیدم بخورم. آنقدر دوست دارم کله پاچه بخورم.

عزیزم منم اوایلش یبار هوس کله پاچه کردم آخر شب بود همسرم رفت یک دست کامل گرفت من تقریبا نصفش رو خوردم اونم با نون 🙈🙈🙈

😔😔😔 میدونی اینجور وقتا به این فکر میکنم اگر داستان برعکس بود چی؟؟ اگر مشکل از همسرت بود بازم می‌ ...

می‌دونی عزیزم خیلی‌ چیزها از فرهنگ و تربیت خانوادگی میاد.

متأسفانه .خیلی سخته این که چون بچه دار نمی‌شیم بهمون به چشم مجرم نگاه میکنن و فکر میکنن باید تو سری خور باشیم

آره راس میگی ،هی رو‌خودم‌کار میکنم اما همینیم که‌هستم ، میگم دفعه پیش بعد از آمپول آزاد سازی برام آز ...

عزیزم من نداشتم.... 

یعنی من اولین بار از شما میشنوم آزمایش برا کنترل آزادسازی... 

جالبه.... 

شاید جدیدا چک میکنن و هنوز همه گیر نشده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم منم اوایلش یبار هوس کله پاچه کردم آخر شب بود همسرم رفت یک دست کامل گرفت من تقریبا نصفش رو خورد ...

نووووش جووونت عزیزم.من کله پاچه ای که مادر همسرم درست میکنن رو ازش مطمینم.از این بیرونی ها مطمین نیستم.قبل از انتقال آنقدر گرفتار درس و دانشگاه بودم فرصت نشد بخرم ببرم شهرستان واسم درست کنن.الان هم اصلا در جریان نیستن عمل کردم.فقط می‌دونن دوباره پیگیر درمان شدیم.شیطون گوام میزنه که بگم از بیرون واسم بخره.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
خانمها من ای وی اف کردم امروز چهاردهمه رفتم آزمایش دادم گفت بتا مشکوکه .14 بود .چکارکنم

عزیزم حتما تکرار کن احتمال بالا رفتن خیلی زیاده.... 

هاش سی جی بعد انتقال نداشتی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم پیش کدوم دکتر رفتی ؟ دکتر اطروج و جنتی دکترای خوبی هستن اطروج ویزیت آنلاین هم داره

سلام جانم دکتر دادفر اهواز دکتر همسرمه . اطروج ویزیت انلاینش چجوریه ؟ میشه بهم بگی عزیزم ؟ خدا خیرت بده

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه