2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام به همه ی دوستای خوبم ،من رفتم مرکز سونوگفتن ساک حاملگی دیده میشه ولی هنوزجنین وضربان مشخص نیست ...

زود بوده حتما،استرس نداشته باش،بزار دو هفته دیگه برو که خیالت راحت شه استرس نکشی❤️

خواهرا آمپول آزاد سازی تخمک رو چند ساعت قبل از تخمک‌کشی میزنن ؟

عزیزم ۳۶ ساعت یعن اگه ۸ شب بزنی پسفردا ۸ صبح پانکچری.... 

حتما سر موقع بزن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام رفتی سونو ؟

ببخشید پانکچر رو نمیگم ، جنین رو میخواستم بپرسم چندتا تشکیل شد برات ؟ پانکچر شده بودی دیگه درسته؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
برای منو سه شنبه ساعت ۱۰ شب نوشته پنجشنبه گفته بیا پانکچر درسته ؟

بله سه شنبه 2 شب اگه میزنی پنجشمبه 10 صبح پانکچرته.... 

حتما سر ساعت بزن... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
این مال اون تاپیکه😄😄 نه بنده خدا هنوز درداش شروع نشده.رفت تو ۴۱ هفته

سلام  عزیزم

فکر کنم منظور دوستمون کاربر ۲۴۸ بود

که روزای آخرای بارداریش نگران بود...

ایشون زایمان کرد و چند روز پیش هم اومد گفت حال خودش و دخترش خوبه و دخترش هم مرخص شده

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
به سلامتی مام اصلللا به تقویتی اعتقاد نداره خودت بگیر بخور

رفتم مام، هزینه ای وی اف تعیین جنسیت با دارو حدود 50 تومن میشه تازه یسری ازمایش و دارو هست که جداساین 50 تومن تا 40 میاد پایین بشرطی که تعداد جنین هایی که تعیین جنسیت کنن کمتر از 4 تا باشه

نمیدونم چرا دکتر ها تا نپرسی بهت نمیگن من خودم پرسیدم و گفت بزن روگام رو هم خودم یادش انداختم و بر ...

سلام عزیزم خوبی.گل پسرت خوبه؟من واسه قندم رفتم غدد بهم متفورین روزی ۱عدد موقع شام داد.فقط امروز آزمایش ادرار ۲۴ساعته رو گرفتم دفع پروتئین داشتم.خیلی نگرانم.چیکار کنم چهقد احتمال مسمویت هست؟رنجش تا ۱۵۰بود مال من ۱۹۸بود .تا الان تو تمام آزمایشام منفی بوده تو این ۲۴ساعته مثبت شده

میگم عزیزم ستروتاید هم برای من ۲ تا نوشته یکی برای امروز یکی برای فردا دفعه پیش که پانکچر شدم‌۳ تا ن ...

عزیزم نگران نباش بر اساس شرایطت مینویسه..... 

مثلا برا من ۴ تا نوشته بود برا اساس سونو و تعیین تایم پانچر یکیش اضافه اومد....

بر اساس شرایط مینویسن.... 

حالا اگه شک داری نهایت زنگ بزن بپرس خیالت راحت بشه.... 

نمیدونم چرا دکتر ها تا نپرسی بهت نمیگن من خودم پرسیدم و گفت بزن روگام رو هم خودم یادش انداختم و بر ...

قرص فشارم روزی ۱دونه میخورم.نمک که اصلا خیلی کم.الان دقیق ۲۸هفته و ۴روزم.خیلی ناراحتم و نگران چی میشه

عزیزم میدونم توی شرایط سختی هستی از همه نظر کمرشکنه ولی امیدت رو از دست نده چون مطمئن باش مامان می ...

مرسی عزیزم.تعریف مام رو زیاد شنیدم ‌میگن بهترین پزشکها رو داره.میگم اگه قراره اینهمه راه برم و کلی هزینه کنم برم یجاکه بعد دلم نسوزه

تخمک کشی خیلی عمل سختیه؟ واژن رو گشاد نمیکنه؟؟؟

نه بابا عزیزم.... 

نگران نباش.... 

سلام رفتی سونو ؟

ببخشید پانکچر رو نمیگم ، جنین رو میخواستم بپرسم چندتا تشکیل شد برات ؟ پانکچر شده بودی دیگه درسته؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش