2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046168 بازدید | 684501 پست
گفت کبفیت تخمک هات خیلی پایین.گرید d هست.گفت اصلا تخمک کیفیتش بالا نمیره.شوهرم داره کم کم به طلاق فک ...

عزیزم ببخشیدا اینطوری میگم.... 

اما اگه همسرت به این راحتی داره به طلاق فکر میکنه همون بهتر که بره..... 

به خدا خیلی ناراحت شدم به جات.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خود مرکز میگرفت ۳ تا هورمون چک میکرد. پروزسترون اول کم بود بعد شروع به  بالا رفتن کرد دو تا دیگ ...

اکه این آزمایش رو توی مرکز منم چک میکردند بهتر بود

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

بچه ها به همسرم امروز یه اشاره کردم که نشد.دوباره برم.

اصلا یه وضی  

فقط خداکنه بشه

خیلی دعام کنید خواسته من ومصلحت خدا یکی باشه  

روزای آخر نفس گیره.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
خیلی خلاصه میگم با کلی امپول ۲۰تا تخمک داشتم رفتم برا تخمک کشی ۱جنین با گرید c گفتن بیا انتقال گفتم ...

کاملا موافقم.... 

اکثر دکترا اینجورین.... 

کار یه کم سخت میشه سریع میگن اهدایی.... 

منم قشنگ یادمه وقتی جواب دی اف آی همسرم رو دید گفت اسپرم اهدایی.... 

حالا تخمک تعدادش محدودتره از اون همخ اسپرم یعنی چند تا اسپرم نمیشه پیدا کرد که راحت میگن اهدایی.... 

همسر منم با رعایت تغذیه و خنک نگه داشتن بالاخره تونستیم ۵ تا جنین خوب داشتم باشیم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
😭😭😭😭😭زینب رفتم بازم بتا دادم رشدش خیلی کم بوده  بار اول ۸۳۲ الان شده ۹۹۰ یا امام زمان دل ...

نگران نباش قربونت برم

چیزی نیست بتای ۹۹۰ عالیه مطمئن باش یه جنین قوی داری

حتما اول دو تا بوده الان یکی

برو سونو خیالت راحت بشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فرقی نداره روز سوم یا چهارم باشه نهایت.کمتر نابالغ میشن بیشتر کیفیت اسپرم میاد پایین.فرقی برای آز یا ...

پرسیدم‌گفتن ۲۴ تا ۳۶ ساعت باشه عزیزم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ازدیشب خونریزی داشتم امروزرفتم سونوساک حاملگی دیده شد،البته لکه بینیم هنوزقطع نشده

خب خونریزی توی ivf که طبیعیه . ساکم که دیده خدارو شکر .‌من‌۵ هفته و ۴ روز رفتم فقط ساک دید گفت قلب نداره کیسه زرده دفورمگی داره . دخترم الان ۷ سالشه . اون موقع من و شوهرم کلی غصه خوردیم و گریه کردم و ... تا اواسط ۸ هفتگی . رفتم سونو خدارو شکر همه چی عالی بود . اصلا استرس نداشته باش . روند طبیعیشو داره طی میکنه . اون موقع دکتر گفت ۴ مغز بخور میوه و سبزی ... 

منم برات سوره ی قدر میخونم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
رییس جنین شناس رویان اراک.آقای غفارمنش

من فکر کردم فقط دکتر ن ص ر هست که همه چیو میندازه گردن تخمک و میگه اهدایی.... 

فکر کنم طرف آزو اسپرمم باشه میگه تخمک اهدایی.... 

انگاری آقایون رو اسپرم تعصب دارن.... 

راستی من اسمم فاطمه ست بچه ها،اسم پروفایلم به نیت حضرت زهراگذاشتم،منم صبح یک مقدارکم لک دیدم اصلاته ...

عزیزم تو این مسیر لک و خونریزی خیلیم چیز عجیبی نیست.... 

خیلیامون داشتیم.... 

سلام رفتی سونو ؟

سلام بله رفتم ۵ تا فولیکوله کع انشالله توش‌تخمک‌باشه 😔 شوهرمم خیلی ضعیفه خدا کنه جنین تشکیل بشه 😔برام دعا کن 

تو چی پانکچر رفتی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دوم.کلا دوبسته جنین داشتم

عزیزم میدونم توی شرایط سختی هستی

از همه نظر کمرشکنه

ولی امیدت رو از دست نده چون مطمئن باش مامان میشی

من به ناامیدی رسیده بودم که خدا سوپرایزم کرد

بهت پیشنهاد میکنم اگه میخای سریعتر نتیجه بگیری تهران بری و رویان رو انتخاب کن چون هزینه هاش پایینه و کارشون فوق العاده دقیق و درسته

جنین شناسیشم عالیه

فقط برات دعا میکنم خیلی زود به آرزوت برسی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻