2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😭😭😭😭😭پروانه خیلی حالم بده بعد شش روز می‌دونم عددش باید الان خیلی زیاد بود ..یا غریب امام رضا گف ...

عزیزم به احتمال خیلی زیاد دو تا بودن یکی متوقف شده. برای اینکه خیالت راحت بشه ۴۸ ساعت بعد مجدد تکرار کن.... 

چون به هر حال بالا رفته.... 

۶ روز زیاده اگه کلا بارداری منتفی میشد باید پایین میومد اما یه کم بالا رفته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربونت عزیزدلم،طبیعیه که فقط ساک دیده شد وجنین دیده نمیشد،گفتن هفته دیگه مجددبیا

عزیزم نگران نباش الان فقط ساک دیده میشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
امروزرفتم گفتن داروهاتو به همون صورت قبل استفاده کن،روزی یک آمپول میزنم،به نظرتون امروزدوتاباهم بزنم

من سه هفته است دوت باهم میزنم.فکرکنم تا الان ۶۰تا زدم  

همین جلو لک وخونریزی میگیره

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
گفت هپارین نزنم

چون خون رقیق میکنه خونریزی بیشتر میشه ببین اگه با قطعش خونریزیت کم شد شساف اضاففه نکن اگه کم نشد رپزی سه تا بذار البته اگه گذاشتی سه تا تا اخرش باید سه تا بذاری

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ممنون گلم،خداکنه که همچین روزی برسه هم برای من وهم برای شماوهمه دوستان منتظر

انشاءالله عزیزم😍حتما که ماهم لایق مادرشدن میشیم به امیدخدا.اون روز دیر نیست انشاءالله که به همین زودیا رقم میخوره

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦