2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
فدای تو بشم باجی .سنه چوخ ایستیرم   الهی خدا دعاتون مستجاب کنه    

الهی قربون ترکی حرف زدنت😍😍😁منم خییبببیییلی عزیزم❤️❤️🥰😘😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان گلم.من فردا آزمایش دارم.باوجود اینکه امیدی ندارم به مثبت بودنش.انگاری عادت کردم هربار نا ...

الهی خوش خبر بیای عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آلائه جان تو از هزینه پانکچر توی جهاد خبر داری الان چقدر میگیرن ؟

نه عزیزم. متاسفانه خب  ندارم. اگه رفتی ممنون میشم ب منم بگی چند بود. 

عزیزم شما مشکل آندومتر داشتید درسته ؟ امیدوارم به زودی دامنتون سبز بشه 

فقط همون دو سال همون ماه ب ی بار ضخامتم بالا رفت الان بازم ضخامتم کمه سه چهار هستش . نمیدونم چ استفاده کنم ک ضخامتم بره بالا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نه دکتراین موقع شب نیست بایدصبح برم مرکز

نگران نباش عزیزم غصه نخورحتما قطع میشه خونریزیت... فردا انشالله سونوتو باخیال راحت میدی و نی نی رومیبینی..استرس برات خوب نیست😘

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
چجوری بخوابم عزیزم،آمپول بعدازظهرزدم الان شیاف گذاشتم،خونریزیم زیاده مثل پریودیه

۳ ساعت طول میکشه تا شیاف کاملا جذب بشه خیره انشالله

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
بعدازده سال خدابهم داده دعاکنین ازم نگیره😭😭😭

زهرا جان خواست خدا هرچی باشه همون میشه 

پس ازش بخواه بهت رحم کنه 

صلوات بفرس دعا کن 

اگر بخواد برات نگه میداره خیالت راحت ❤️

بعدازده سال خدابهم داده دعاکنین ازم نگیره😭😭😭

عزیزم برات دعا میکنیم ولی مطمئنم وقتی خدا  بعد از این همه مدت بهت نی نی داده مراقبش هست توروخدا غصه نخور😘