2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046163 بازدید | 684501 پست
سلام بچه ها به لطف دعاهای شما و آئمه اطهار  مثبت شدم،واقعا از  لطف و مهربونی همتون ممنون ...

سلااام خااانوووم مباااارکههه😍😘😍😘😍😘😍😘

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
سلام فریناز عزيزم  خوبی گلم  بله شکر خدا صبح راه افتادم نم نم اومدیم ساعت سه بود رسیدم&n ...

عزیزم رسیدن بخیر چشمت روشن خانواده ت رو دیدی

به خودت برس ان شاالله ک همه ش رفع میشه فقط مراقب باش و تحت نظر ب امیدخدا

منم خوبم شکر

فقط هنوز مطب بهم جواب ندادن واسه نتیجه سونو

هربارم زنگ زدم میگن خانم دکتر سرش شلوغ بوده هنوز ندیده سونوتو☹️☹️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از همه ببخشید یکی یکی جواب ندادم انشاالله اونایی که انتقال دادم و میخوان انتقال بدن به امید خدا ...

سلام عزیزم مبارکت باشه،انشاالله که تودلیت به سلامتی به دنیابیادوگرمابخش زندگیتون بشه 😍

سلام بچه ها به لطف دعاهای شما و آئمه اطهار  مثبت شدم،واقعا از  لطف و مهربونی همتون ممنون ...

سلام عزیزم خدا رو شکر از ساعت پنج منظرم بیای خبر خوش رو بدی ان شاالله که ب سلامتی بغلشون کنی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
نفس من قربونت برم من دورت بگردم خدا از زبونت بشنوه 😭😭برام دعا کن ..حرفت مثل آب رو آتیشه برام ..از ...

عزیزم خیلی ممکنه بتای اولت رو اشتباه کرده باشن و این دومی بتای واقعی باشه

آرامش خودتو حفظ کن، هرچند میدونم که خیلی سخته

چند روز صبر کن انشالله همه چیز عالیه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مال من پنج روز بود

شما چهارشنبه انتقال دادی؟

من چهارشنبه.جنین هام بلاست بودن.یعنی چند روزه؟

دکتر گفت روز ۱۶ برو آز

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
سلام فریناز عزيزم  خوبی گلم  بله شکر خدا صبح راه افتادم نم نم اومدیم ساعت سه بود رسیدم&n ...

عزیزم ب سلامتی ان شاالله پیش خانوادت همه چی عالی باشه برا منم کراتین بالا بود دوباره آزمایش دادم پایین اومده بود 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ای جاااان خوش قدم باشه الهی😍😍😍😍❤️❤️❤️

مرسی عزیزدلم‌

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مبااااارک باشه عزیز دلم چشم و دلت روشن😍😍😍🥰🥰

مرسی نیلو جونم ایشالا به زودی قسمت خودت

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ای جان به سلامتی عزیزم😍😍😍 اخ میگن سردردش خیلی بد و زیاده

مرسی عزیزم هیوا جون پسرت چقدر گریه میکنه ؟ دلدرد داره ؟؟؟؟ 

سلام عزیزم قدم نو رسیده ات مبارک باشه الهی که زیر سایه آقا امام زمان وپدر ومادر گلش عاقبت بخيريشووو ...

مرسی عزیزم همچنین گل پسر خودت ❤️اره درداش افتضاحه

ای جانم ان شاءالله سالم وسلامت باش.     من وسمیرا هم دعا کن.بگو خدایا زینب .سمیرا.زینب سم ...

انشالله عزیزم🤲🏻🤲🏻

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
مرسی به امید خدا روزی همه بچه های تاپیک،بی بی نزدم لک دیدم از شب ۷ انتقالم تا دیروز که قطع شده 

خداروشکر عزیزم خیلی خوشحالم برای هممون دعا کن دست راستت رو سر همه ما😘🥰

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔