2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046158 بازدید | 684501 پست
دوستان هر کی تونست برایه سلامتی نی نی مامان ۱رقیه ۱۰ تا ایت ال کرسی بخونه من که شروع کردم به خوندن ا ...

منم خوندم عزیزم....

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
انشاالله سمیرای عزیزم ..خیلی شرمنده ام میکنین .. انشاالله انشاالله خدا اون روز رو هم نشونم بده و امی ...

انشالله عزیزم...منم پس فردا صبح باید برم ازمایش...توکلم به خداست😘

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره احتمالش زیاده که سه تا گرفتن یکیش رشد کرده ..ذهنت رو  مثبت نگه دار تا فردا ..استرس خیلی بده ...

انشاالله یا غریب امام رضا برام معجزه کن در خونه ی شما رو زدم ..برام دعا کن قربونت برم 😔😔🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
دوستان هر کی تونست برایه سلامتی نی نی مامان ۱رقیه ۱۰ تا ایت ال کرسی بخونه من که شروع کردم به خوندن ا ...

منم میخونم انشاالله که بخیرو خوشی میگذره دل مامان رقیه ام شاد میشه🤲❤️

رقیه باجی .سنه قربان  برات جوادالائمه گفتم.حجرات خوندم.

خیلی راه در پیش داری ۹ماه زیاده بخوابی باهر امتحان اینجوری خودتو و دلبر کوچولو اذیت کنه که نشد بالام.

همه چیز درست میشه صبرکن

خدا خودش حافظش هست

خدا روقسم به آبروی دوعالم که هر روز داریم به روز واقعه نزدیک میشیم فرزندت سالم وصالح برات حفظ کنه  

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین.

بسپار به صاحبش خودش حفظش میکنه.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
انشالله عزیزم...منم پس فردا صبح باید برم ازمایش...توکلم به خداست😘

خدا برات معجزه کنه دلت شاد سه🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
قربونت برم بخدا گیج شدم اسم ها رو هم قاطی میکنم ..چقدر بهم لطف دارین فدات شم بازم برام دعا کن

اشکالی نداره عزیزم من و زینب جون فرقی نداریم همین که اروم شدی خداروشکر

خدا برات معجزه کنه دلت شاد سه🤲🤲

انشالله🤲🏻

دوستان ببخشید از سوال نامربوطم ولی فکرم یه کم درگیره

من دیشب خواب دیدم باردارم وماه اولم دارم میرم لباس بخرم 

تا حالا کسی ازشما خواب بارداری خودشو دیده و بعدش مثبت شده؟ 

رقیه باجی .سنه قربان  برات جوادالائمه گفتم.حجرات خوندم. خیلی راه در پیش داری ۹ماه زیاده بخوابی ...

من فدات شم زینب باجی حضرت زینب دلت رو شاد کنه چقدر شرمنده ام کردی .. انشاالله خدا بازم دعاهای شما رو میشنوع و برام معجزه می‌کنه ..یا امام حسین شما رو قسم به شش ماهتون امیدم رو ازم نگیر و برام معجزه کن ..یا حضرت ابوالفضل خودت برام معجزه کن خیلی درماندم دستمو بگیر😔😭🤲🤲🤲امام جواد با دستاش بهت به دختر ناز ببخش تا چند روز دیگ آزمایشت مثبت بشه

دوستان ببخشید از سوال نامربوطم ولی فکرم یه کم درگیره من دیشب خواب دیدم باردارم وماه اولم دارم میرم ...

خیلی خواب خوبیه حتما مادر شدی سمیرا جان به حق امام جواد

انشاالله زهرا برام دعا کن با تودلیت تو رو خدا از ته ته دلت دعا کن بگو برام معجزه کنه خدای بزرگ ..خدا ...

عزیزم به نظر من دیگه ازمایش نرو برو مطب سونو واژینال  بده اگه ساک دید مطمئن میشی من آزمایش ندادم بی بی زدم مثبت شد بعد رفتم برا م آزمایش بنویسه دکتر گفت نیازی نیست همون لحظه خودش سونو کرد کیسه زرد ودید  انشاالله حضرت رقیه خودش نگهدار کوچولوت هست   

دوستان ببخشید از سوال نامربوطم ولی فکرم یه کم درگیره من دیشب خواب دیدم باردارم وماه اولم دارم میرم ...

من قبلش خواب دیدم یه دختر بچه شوهرمو صدا میزنه بابامهدی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️