2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
سحر ببین چی شد 😭😭😭😭 رفتم آزمایش دادم بتام از ۸۴۲ اومده به ۹۹۰ سحر من چیکار کنم تو رو خدا برام ...

عزیزم همون آزمایشگاه تکرار کردی؟

شاید دوقلو بوده 

یکیش کند شده رشدش

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خلاصه میگم

با کلی امپول ۲۰تا تخمک داشتم رفتم برا تخمک کشی ۱جنین با گرید c گفتن بیا انتقال گفتم نمیخام و رفتم خونه 

یک ماه خودمو بستم به تقویتی تقویتیم چیا بود

اووبوست فرتیل اید ویتامین دی ،سی،ای،امگا ۳ ،کیوتن فقط یک ماه 

ماه بعدش دوباره امپول تخمک کشی ۱۸تا تخمک ۱۰تا جنین 

ببین دکترم گفت اگه اون یک ماه رو بجاش ۳ماه تقویتی مصرف میکردم و میرفتم همه ۱۸تا جنین بودن

رقیه باجی سوره حشر خوندم.به خدابسپار.ذکر یا جوادالائمه ادرکنی شروع کن.خدا خودش برات سالم وصالح نگهش میداره

اینم یه مرحله دیگه از این امتحان.تو سربلند میشی مامانگل

اینقدر تو دلیتواذیت نکن فدات بشم

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ببین من بت قول میدم نی نیت هیچ مشکلی نداره برو بخاب به هیچیم فک نکن

قربونت برم انشاالله خدا خرفت رو بشنوه و برام معجزه کنه 😔😔

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم همون آزمایشگاه تکرار کردی؟ شاید دوقلو بوده  یکیش کند شده رشدش

آره نیلو همون جا بود شاید حال الآنم رو فقط خدا می‌دونه برام دعا کن دعای از ته دل بگو برام معجزه کنه بگو بچم رو بهم ببخش😭😔😔

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
رقیه باجی سوره حشر خوندم.به خدابسپار.ذکر یا جوادالائمه ادرکنی شروع کن.خدا خودش برات سالم وصالح نگهش ...

باشیوا دونوم باجی ..خیلی دلم میسوزه کلا سست شدم نمی‌دونم چیکار کنم من هنوز تازه داشتم ذوق میکردم خدا رو روزی هزار بار شکر میکردم به خدا دل بگو برام معجزه کنه شما دلت بزرگ خدا حرفتون میشنوع

آره نیلو همون جا بود شاید حال الآنم رو فقط خدا می‌دونه برام دعا کن دعای از ته دل بگو برام معجزه کنه ...

عزیزم نگران نباش الان تو پیامها دیدم گفتی یه کوچولو بتا افت کرده اصلا فکر منفی نکن شاید اول دوقلو بوده ولی یکیش تشکیل نشده و ازبین رفته مال اونه اگه خدایی نکرده زبونم لال چیزی بود بتات بیشتر ازاینا افت میکرد خدابزرگه عزیزم عاجزانه از خدا میخوام برات ببخشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم نگران نباش الان تو پیامها دیدم گفتی یه کوچولو بتا افت کرده اصلا فکر منفی نکن شاید اول دوقلو بو ...

ممنون نیکاد جان بمیرم برای دلت که چی کشیدی شما دلت شکسته ات میفهمی چی بگم برام از ته دلت دعا کن بگو برای رقیه معجزه کن از ته دلت از خدا بخواه بگو برای رقیه ببخش بگو دیگ آواره این شهر و اون شهر نشه 😭😭😭

گذاشتم من که هر روز صدقه میزارم یعنی عمر شادی من همش شش روز بود ..خدایا 😭😭😭 دوستان تورو خدا نفس ...

نگران نباش عزیزم انشالله که چیزه خاصی نیست،زنگ بزن به مرکز اگه امکانش هست برویه سونوبگیرن تا خیالت راحت بشه

دوستان هر کی تونست برایه سلامتی نی نی مامان ۱رقیه ۱۰ تا ایت ال کرسی بخونه من که شروع کردم به خوندن ا ...

😭😭😭😭😭😭😭قربونت برم پروانه عزیزم ..نفس های شما حق پیش خدا آبرو دارین ..خدا برام معجزه کنه ..یا امام جواد هدیه ای که با توسل به شما از خدا گرفتم رو بهم ببخش ..

نگران نباش عزیزم انشالله که چیزه خاصی نیست،زنگ بزن به مرکز اگه امکانش هست برویه سونوبگیرن تا خیالت ر ...

انشاالله زهرا برام دعا کن با تودلیت تو رو خدا از ته ته دلت دعا کن بگو برام معجزه کنه خدای بزرگ ..خدایا دلخوشیم رو ازم نگیر..زهرا هنوز زود نیست برای سونو؟چهار هفته و پنج روزم

خیلی خلاصه میگم با کلی امپول ۲۰تا تخمک داشتم رفتم برا تخمک کشی ۱جنین با گرید c گفتن بیا انتقال گفتم ...

عزیزم اووابوست روزی چندتا بخوریم؟؟بعدش اووابوست وفرتیل اید باهم بخوریم تویه ماه؟،