2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046216 بازدید | 684504 پست
نه منم شااااید فردا برم چون ازمایش بدم همسرم نمیزاره میگه چراانقدر استرس الکی میدی به خودت 

برای منم نمی‌داد دیگ بخاطر تیرویید که رفتم بغلش اونم دادم😅برام دعا کن قربونت برم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
نه الان حساب کردم ۲۲روز شده😕😔من نمیدونستم باید چقدر بینش فاصله باشه دکتراام بمن چیزی نگفتن نامردا ...

لیلا جونم به این چیزا فکرنکن.اون بالایی داده خودشم نگهدارش هست.این فکرا چیه همش عشق خاله رو اذیت میکنی   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهتر دیگه برای قلب استرس نمیکشی یهو خیالت راحت میشه 😍💖

انشاالله انشاالله قربونت برم😍♥️لیلا یعنی روزا میگذره اون روز میاد خدایا خودت بهمون رحم کن و بهمون آرامش بده🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
لیلا جونم به این چیزا فکرنکن.اون بالایی داده خودشم نگهدارش هست.این فکرا چیه همش عشق خاله رو اذیت میک ...

زینب عصابم بهم ریخت خب من نمیدونستم ماماها دکترا نباید بدونن و بگن بهم من اولیشو۲۳زدم دومیشم دیروز ینی ۲۱روز فاصله بیشتر نبودنکنه خدایی نکرده چیزی بشه 😭😢

انشاالله انشاالله قربونت برم😍♥️لیلا یعنی روزا میگذره اون روز میاد خدایا خودت بهمون رحم کن و بهمون آ ...

الهی امین عزیزم .عصابم بهم ریخت فهمیدم سرممو زود زدم دعاکن مشکلی پیش نیاد ای خدااااا

من تا الان تمام سونوها واژینال بود عزیزم  هم قلب و هم امروز

سلام نسرين جان خوبى

رفتى پيش خانواده عزيزت؟؟ بسلامتى رسيدين؟ خوبى؟جوجه ها خوبن؟؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
الهی امین عزیزم .عصابم بهم ریخت فهمیدم سرممو زود زدم دعاکن مشکلی پیش نیاد ای خدااااا

نگران نباش عزیزم هیچ مشکلی پیش نمیاد به خودت استرس نده بچه ها جاشون امن ..خدا خودش محافظتشون کنه به بزرگی خودش🤲🤲استرس های ما تمومی نداره

@parvane2    

عزیزم امروز از طرف شما زیارت آل یاسین میخونم برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان هدیه میکنم.. انشاالله خدا برات معجزه کنه و با بتای تپل خوشحالمون کنی به حق بزرگی خدا و امام جواد 🤲🤲🤲🤲

@parvane2     عزیزم امروز از طرف شما زیارت آل یاسین میخونم برای سلامتی و ظهور آقا امام ز ...

مررسی عزیزه دلم.فردا میرم آزمایش کاش خدابرام معجزه کنه.

انشاالله بارداری راحت و بی دغدغه ای رو پشت سر بزاری و نینی تو بغل بگیری

شرمنده اینقد پیاما ماشالا زیاده نمیشه همه رو خوند منم نوشته جفت لترال چپ و مارژینال مشهود است باید ...

آره به منم گفت استراحتت رو بیشتر کن

توکل بر خدا ان شاالله که خیره عزیزم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم