2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046182 بازدید | 684501 پست
چرا امپولم دارم روزى دوتا تو ى سرنگ  شيافم دارم ١٢ساعتى

چه عالی من به امپول حساسیت داشتم خیلی عجیب کمر درد دارم نگرانم کسی بوده علارغم لک بازم منفی بشه من دارم دلم خوش میکنم به اینکه هستن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگه رنجشون یکی باشه قاعدتا اعدادشونم باید نزدیک باشه اما خوب بعضا رنجها فرق داره.... 

اخه من دوسال پیش تقریبا ذخیره ام ۲/۴بود .بعدش پانکچر هم شدم .الان بعد دو سال تقریبا ازمایش دادم شده۳/۵میخواستم ببینم زیاد شده یا چی؟

اینا خیلی کثیف کاری میشن من اکتوژست میزارم خیلی تمیزه  بیرون نمیزنه

عه، من از اولش اینو بهم داد داروخانه دیگه همینو استفاده کردم، هنوز ۶۰ تا دیگه ازش دارم ⁦☹️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خانوما  من تیروئیدم ۴.۷  رنج آزمایشگاه ۵.۵ _ ۰.۳  دکتر داخلی بهم قرص لووکسین ...

در مورد قند نمیدونم ولی برای انتقال حتما باید زیر ۲٫۵ باشه تیروئیدت...باید حتما بخوری لووتیروکسین رو...

قربونت برم چیکا جونم خدا دوقلوهات رو برات حفظشون کنه و خودت هم تنت همیشه سالم باشه ..اشتباه تایپ شده ...

انشالله که هرچی به صلاحته همون بشه ولی نی نیت پسمله😍😍

خداياشكرت....❤️ 
در مورد قند نمیدونم ولی برای انتقال حتما باید زیر ۲٫۵ باشه تیروئیدت...باید حتما بخوری لووتیروکسین رو ...

ممنون عزیزم ، بنظرتون فردا با دکترم تماس بگیرم بگم تیروئیدم بالاست ... سیکل رو کنسل میکنن؟؟؟ 

چون سه شنبه اخرین ld میخورم بعدش باید پریود شم که برم برا انتقال