2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
خانمها لطف میکنید نفری یک سوره نصر برام بخونید چهل و یک نفر باید بخونن فردا آزمایش دارم .ده سال نازا ...

ایشالله که مثبتی مامان مهربون

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها دکترای کدوماتون فقط یبار ازتون بتا خواستن؟ من دلم شور میزنه برم یبار دیگه بتام بدم؟ خدا بگم د ...

لیلا جان به من هم گفت تکرار نکن ولی منم مثل شما همش نگرانم و میگم یکبار دیگ بتا بدم فردا میخوام برم آزمایش بدم که انشاالله رشدش خوب بود دیگ اصلا به علایم توجه نمیکنم ..خدایا استرس ها تمومی نداره ..دوستان عزیزم برامون دعا کنید🤲🤲🤲خدایا دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و خانم های باردار هم بسلامتی بچه هاشون رو بیار بغلشون ماهم بینشون 🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
❌❌❌❌❌❌❌❌خانما لک دیدم الان چیکار کنم خاک تو سرم شد سه شنبه امتقال دادم 

لک لانه گزینیه نگران نباش... منم دیدم روز شش انتقال

خیلی از بچه های دیگه هم دیدن اتفاقا خیلی نشونه خوبیه

خانمها لطف میکنید نفری یک سوره نصر برام بخونید چهل و یک نفر باید بخونن فردا آزمایش دارم .ده سال نازا ...

عزیزم انشالله که جوابتون مثبت هست

منم برات میخونم اما امروز نمیتونم چون پریود هستم و حتما برات چند روز آینده میخونم و ایشالا فردا خوش خبر بیایی

سلام خانوما  من تیروئیدم ۴.۷  رنج آزمایشگاه ۵.۵ _ ۰.۳  دکتر داخلی بهم قرص لووکسین ...

سلام عزیزم حتماااااااا لازمه0، هم تیروئید هم قند بااااید کنترل بشه وگرنه تاثیرات بدی دارن، اول از همه باید این ۲ تا کنترل بشن ، حتما با دکترت مشورت کن تا قبل انتقال تیروئیدت نرمال بشه وگرنه تمام زحماتت به باد میره خدای نکرده 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزيزم ممنونم ازت  برو آزمایش تکرار کن خیالت راحت بشه  جای نگرانی نیست

شاید برم دلم اروم بگیره اخه خداروشکر مشکلیم ندارم منظورم لک بینیه فقط دل دردای پریودی دارم هممیییین😑

لیلا جان به من هم گفت تکرار نکن ولی منم مثل شما همش نگرانم و میگم یکبار دیگ بتا بدم فردا میخوام برم ...

نمیدونم والا من این دوهفترو رد کنم نی نیارو ببینم اروم میشم ولی کوووو تا دوهفته دیگه 🥺🥺 میگمم بهت خندیدم خودم دچارش شدم دنبال علائمم همش از بعدازظهر تاحالا زیر دلم درد نمبکرد ناراحت بودم😁😂😂😂😂🤦🤦

روز ۱۱😁😑😑

برای من روز ۱۳ انتقالم از نوشته..عیبی نداره شما برو دوباره از بده خیالت راحت بشه😘

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
نمیدونم والا من این دوهفترو رد کنم نی نیارو ببینم اروم میشم ولی کوووو تا دوهفته دیگه 🥺🥺 میگمم بهت ...

😅😁😁😁حالا دیدی علایم داشتن خوب نداشته باشی استرس میگیری ..الان سحر جون حسابم میرس حرف علایم شد😅😅😅برای اولین بار امشب یه چند تا تیر کوچولو تخمدان هام کشیدن ذوق مرگ شدم😂😂همش خداروشکر میکردم ..برای منم بیست و هشتم نوشته سونو تا اونموقع من هزار جور فکر و خیال میکنم فردا برم از بدم خیالم راحت بشه انشاالله..فردا دوتامونم از بدیم تا فکر و خیال داغونمون نکرده😁😅😅

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم