2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
من تو مركزمون شنيدم واسطه داشت به يخانم ميگفت ١٣٠ ميليون ماهي دوونيم حالا چقدرش رو خودشون برميدار ...

یا علی چه خبره تازه اگر نشد چی اون وقت؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم آخه من فکر میکنم دید بقیه نسبت به کسی که تصمیم داشته باشه رحمشو اجاره بده بد هست

عزیزم فکر نکنم الان دیگه با این سطح از دانش و آگاهی کسی فکر بدی نسبت به این مسائل داشته باشه مخصوصا بچه های اینجا که دیگه هرکدوم یه متخصص زنان شدیم 😁

این قضیه خیلی نکات مثبتی داره عزیزم و بزرگترینش اینه که به یه خانواده کمک می‌کنی تا به آرزوی قلبیشون برسن و زندگیشون رنگ و بو بگیرع، در کنارش شما هم گره از کارتون باز میشه، ان شاالله که حاجت روا بشی عزیزم و بهترینها برات رقم بخوره 🤲🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام دوستان گلم 

من امروز رفتم سونو 

گفت هشت هفته یک روز (ولی طبق سونو قبل امروز میشدم هفت هفته و شش روز) 

هماتوم بزرگتر شده 😐😐😐

استرادیول گفت از چهار روز دیگه کم کن کم کم البته 

امپول گفت ادامه بده تا ده روز اوه لکه بینی نداشتی بکن یه آمپول یه شیاف 

و دیگه باید برم زیر نظر دکتر پریناتولوژی 

آسپرین که بخاطر هماتوم همچنان قطع ولی بعدا گفت دکترت میگه که مصرف کنی 

همچنان استراحت مطلق گفت 

هر دو قل ها هم هفته هاشون یکی بود و Crl هر دو هم یکسان بود 

امروز امتحاني يدونه٨ ساعته ناشتا گرفتم يكي ٩ ساعته فرقش ١٠ تاا بود☹️٩ ساعته بگيرم تو رنجم ٨ ساعته ن ...

عزیزم فکر کنم انگشت بزرگه دست چپ از همه بهتره برای تست قند، من خودم همیشه از اون خون میگیرم.

بچه ها از ظهر تا حالا معدم داره میسوزه.     قبل ناهارم همیم زودم ترش کرده بودم   &nb ...

عزیزم شربت معده بگیر نیم ساعت بعد از غذا بخور، برای من مثل آب روی آتیش بود.

پنتوپرازول ناشتا هم خیلی خوبه

عزیزم فکر نکنم الان دیگه با این سطح از دانش و آگاهی کسی فکر بدی نسبت به این مسائل داشته باشه مخصوصا ...

مرسی قربونت برم حرفات خیلی به دلم نشست ان شاالله شمام هرچی میخوای خدا و امام رضا بهت بدن🌹❤

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
سلام دوستان گلم  من امروز رفتم سونو  گفت هشت هفته یک روز (ولی طبق سونو قبل امروز میشدم ه ...

سلام عزیزم، خدا رو شکر به سلامتی ان شاالله 🤲

ببین تا غربالگری اول هی عقب جلو میشه سن جنین، تا یک هفته میگن طبیعیه، برای شما هم خیلی جلوتر نیستن که ۲ روز اصلاااا مهم نیست نگران نباش. الان هم خیلی کوچولو هستن، خیلی دقیق نمیشه اندازه گیری کرد، همین که رشدشون خوب بوده عالیه شکر خدا 😍

سلام عزیزم ان شالله خیر باشه . حتما میشنوی یادمه منم استرس همچی رو می کشیدم ولی همش الکی بود خودتو ب ...

قربونت برم انشاالله به امید خدا روزها زود بگذرن و برم ..چشم چشم حتما ضبط میکنم 😍😍خدا خودش همه ی مراحل رو هم برای من هم برای بقیه دوستان بسلامتی و راحتی بگذرونه ..خدا دردانه ات رو حفظ کنه شوره جان مرسی بخاطر دعای قشنگت 😍🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ممنونم عزیز دلم😘😘😘 انشاالله شما هم تودلیتو صحیح و سلامت بغل بگیری فداتشم😍😍😍😘😘

قربونت برم انشاالله 😍🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام عزیزم، خدا رو شکر به سلامتی ان شاالله 🤲 ببین تا غربالگری اول هی عقب جلو میشه سن جنین، تا یک ه ...

سلام سحر عزيزم ممنونم گلم 

توکل به خدا 

به من وقت غربالگری نداد معرفی نامه داد برای دکتر پریناتولوژی گفت برو ویزیت شو و خود اون دکتر بهت وقت غربالگری بده 

آره رشد خوب بوده و هر دو یکی هستند خداروشکر