2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست
عزیزم شرایط هر کی فرق داره....  مثلا برا من ایمونولوژم اعتقاد داشت من باید سرم بزنم تا ماه ۶ و ...

ببخشید پردنیزولون مگه کورتون نیست؟ چرا اینو بعدازانتقال و بارداری تجویز می کنن؟ مگه ضرر نداره؟

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
سلام عزیزم داستان زندگیت رو خوندم و با پیام کلی اشک ریختم از ته قلبم دعا کردم الان نی نی تو دلت باشه ...

سلام گلم ممنون از لطفتت.من فقط یه مادرم به پسرم محبت میدم.ان شاءالله بی بی دوعالم واسطه شما بشه وحاجت روا بشین  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شرایط هر کی فرق داره....  مثلا برا من ایمونولوژم اعتقاد داشت من باید سرم بزنم تا ماه ۶ و ...

والا دکترخودم گفت تا۱۲هفته کافیه ولی گفت برم پیش دکترایمونولوژی.رفتم دکتر ایمونولوژی اون گفت تاآخربارداری.حالاباید به دکترم بگم ببینم چی میگه.خیلی ممنون ازتوضیحاتت عزیزم

دخترا عزیزای من مهربونا تک تک تون بهم لطف دارین.

از خدا میخام همتون به زودی مادر بشین ولذتشو بچشین.

الهی به تمام  آرزوهای  قشنگتون برسین.

همیشه سلامت وشاد وخرم زیرسایه امیرالمومنین باشین مهربونای من  خیلی دوستون دارم ممنون از این همه ابراز علاقه واینهمه دعاهای قشنگتون  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
آنا جان شما به محض مثبت شدن جواب آزمایش دوباره سرم زدید؟؟

عزیزم من اولین سرم رو دو روز قبل انتقال زدم بعد هر ۲۸ روز تکرار کردم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشید پردنیزولون مگه کورتون نیست؟ چرا اینو بعدازانتقال و بارداری تجویز می کنن؟ مگه ضرر نداره؟

پردنیزولون یه داروی ایمنی هست،به منم روزی نصف قرص داده،واسه اینه که رحم جنینو پس نزنه

ی فیلم ندارین من خودم اچ ام جی ام رو تو خونه تزریق کنم تو گوگل میزنم چیز ب درد بخوری نیومد😒🤤

تو یوتیوب سرچ کن خیلی قشنگ توضیح دادن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
مرسی که با حوصله جواب میدی عزیزم به من گفتن آی یو آی اما تو برگه فریز جنین زده بود : نتیجه میکرو!!! ...

عزیزم آی یو آی که پانکچر و جنین نداره فقط اسپرم رو شستشو میدن انتقال میدن.... 

احتمال منظورت ای وی افه.... 

اگه منظورت آی وی افه که چون این اسم شناخته شدست اینو استفاده میکنن.... 

وگرنه الان فکر کنم اکثر مراکز میکرو میکنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره

خوب خودش یه کم کمک میکنه اگه اشتباه نکنم یکی از عوارضشون پوکی استخوان و... هست که کلسیم میتونه کمکی باشه البته برداشت منه نمیدونم چه قدر درسته.... 

شیاف واژینال میزاشتم خارش میگرفتم 

امپول چی داری؟ 

آمپول پروژسترون یا فقط شیافه؟