2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046382 بازدید | 684510 پست
الهی من دورشون بگردم پس بچه های شما هم آروم بودن ..هنوز برای من دکتر برای بیست و هشتم سونو نوشته تا ...

عزیزم اتفاقا آروم نبودن.... 

همش شلنگ تخته میزدن.... 

اما یهویی ساکت میشدن تکون نمیخوردن.... 

منم هول میکردم چرا باز ساکت شدن نگو داشتن از سونوگرافی پورسانت میگرفتن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم مبارک بلشه دست راستت رو سر ما میشع بگی ازقبل انتقال تا بعدش دکتر چه داروهایی بهت داده بود ...

فدات شم‌ایشالا که آزم‌مثبت باشه و شماهم نتیجه‌بگیرین عزیزم. والا من بهمن‌ماه پانکچر‌کردم‌با سینال ۱۲ تا تخمک داشتم که خداروشکر همش جنین شد. از قبل انتقالم‌آسپرین‌و فولیک‌اسیدو و لووکسین و استرادیول مصرف کردم‌که هنوزم دارم‌ادامه میدم بعلاوه آمپول انوکسا و پروژسترون‌و شیاف. کلا تو برنامه غذاییم‌ تغیر خاصی ندادم فقط سه روز اول شیر و نشاسته خوردم. استراحتم‌ زیاد نداشتم‌ بیشتر کارارو خودم‌انجام‌میدم و حتی واسم‌مهمونم اومد تو این مدت😅 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این مدیکور بود ۲تاش همین تاریخ

عزیزم خوب یه سال اعتبار داره... 

2023 زده که.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدات شم‌ایشالا که آزم‌مثبت باشه و شماهم نتیجه‌بگیرین عزیزم. والا من بهمن‌ماه پانکچر‌کردم‌با سینال ۱۲ ...

خدا نی نی تو برات حفظ کنه برا مام دعا کن از این منجلاب درآیم خواهر خسته شدیم🌹

لیلا شمارهام پاک شده.بزن داروخانه بیماری های خاص خیابان طالقانی.۱۳ آبان هفت تیر.هلال احمر.۳ خرداد خی ...

صبور باش خواهرم روز ۹ چرا رفتی بی بی زدی چی بگم بهت اخه هنوز زوده شما نخایتا باید روز ۱۲ بزنی 

خدا نی نی تو برات حفظ کنه برا مام دعا کن از این منجلاب درآیم خواهر خسته شدیم🌹

الهی بحق ۱۴ معصوم‌ خدا دلتونو شاد کنه. واقعا راه سختیه دائم از خدا میخوام‌ هرکسی تو شرایط ما هست رو نا امید نکنه از درگاهش 🤲 واستون بهترینهارو آرزو میکنم‌گلم

وای سرم آی وی آی جی پی ا نمیکنم 😢😢

عزیزم همه داروخونه رو چک کردی؟

هلال احمر

13 آبان

29 فروردین

شهید کاظمی

و.... 

شب خوش دخترا البته سحرشده     نمازشباش جانمونن.توف به ریا       &nbs ...

سلام عزیزم

داستانت رو خوندم

فکر کنم قبلا تو تاپیک دیگه ای  مختصرا گفته بودی

اما حالا که  انتقال دادی کلا فراموش کرده بودم ماجرا رو

برای دل بزرگی که شما و همسرت و البته و صد البته خانواده هاتون دارید بهتون تبریک میگم 

ان شاء الله به برکت پسرت خدادلت رو شاد میکنه و باز هم مادر میشی

رحمت خدا نزدیکه...

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

[QUOTE=243275246]نه عزیزم😔😔گفت اوضاعت خوب نیست یک ماه دیگه هم قرص داد ولی گفت فایده نداره ماه دیگه باید برم کورتاژ ...[/QUOTE

اره نظر چند دکتر دیگه رو هم بپرس. تهران که پر از متخصص خیلی خوبه..انشالله این مرحله هم به خیر و  سلامتی بگذره🤲

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
سلام بچه ها کی دکترش گفته تاآخر بارداری بایدپردنیزولون وباید بخوره؟دکتربه من گفت تاآخربایدبخورم میگم ...

عزیزم شرایط هر کی فرق داره.... 

مثلا برا من ایمونولوژم اعتقاد داشت من باید سرم بزنم تا ماه ۶ و پردم بعد انتقال نیاز ندارم، دکتر زنانمم هر دو رو گفته بود بعد انتقال داشته باشم.... 

پر تا هفته ۲۰ و سرم تا ماه ۴...

منم یه جورایی حد وسط جلو رفتم.... 

پرد تا 17  و سرم تا ماه ۶....

اما خوب بودن دوستانی که همین ایمونولوژم بهشون گفته بود سرم نیاز ندارن اما پرد باید داشته باشن تا ماه ۴-۵....

یا مثلا من خودن سرم رو دو روز قبل انتقال داشتم یه سریام یکی دو هفده ده روز قبلش داشتن.... 

یعنی نظر دکترت ملاکه.... 

اگه نظر دکترت قانعت نمیکنه با یه ایمونولوژ که تو زمینه ناباروری کار کرده مشورت کن.... 

مثل مریم توکلی یا زرنانی و.... 

بچه ها درد پری گرفتم کمرم وپاهام شدید    

عزیزم درد پریودی میتونه نشونه لانه گزینی باشه.... 

نیمه پر لیوانت رو ببین....