2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046459 بازدید | 684513 پست
من من سر جدت منو بنویس باجی  جان بگو مریض منظوره سفارش شده زینب   یادت نره باشووا دولانیم ...

زینب جان شمام ترکین؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم صبح بخیر مرسی که جوابمودادی مورفولوژی شوهرم ۲ هست میشه گرید جنین Aبشه؟

عزیزم مورفولوژی ربطی به گرید نداره که.... 

اون اسپرنی که انتخاب میکنن از اون دو درصدی که از نظر شکل ظاهری سالمه انحاب میکنن.... 

ببین فرض کن همسرت 100 تا اسپرم داره که ۹۸ تاش کج و کوله و بد ریختن اما دوتاش خوش تیپ و خوشگلن.... 

از اون دو تا یکیش رو داخل تخمک تزریق میکنن خوب گرید میتونه خوب بشه.... 

گرید به کیفیت تخمک و اسپرم و ترکیبشون با هم یه جورایی ربط داره.... 

پس به مورفولوژی ربط نداره.... 

اما مثلا به دی اف آی میتونه ربط داشته باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره رقیه جون  دیشب زدم یه مارک نه حال کنترل انداخت نه حاله بارداری. بعد دوساعت اومدم بندازم دو ...

ببین انشاالله که بتات تازه داره میاد بالا بخاطر اون ..دیگ بی بی. نزن همش استرس ..به آقا امام جواد متوسل میشی و میری آز میدی ..راستی شهید ابراهیم هادی و سعید سامانلو و احمد پلارک هم خیلی حاجت میدن پیش خدا عزیزن یه نذر کوچولو براشون بکن انشاالله حاجتت روا میشه 🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام دوستان عزیزم دو شب بیمارستان بستری هستم بخاطر سنگ کیسه صفرا خیلی اذیتم میکنه  التماس دعا ...

عزیزم بلا دور باشه.... 

انشالله که زودی بهتر بشی.... 

به سلامتیم فرشتت (فرشته هات) رو بغل کنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام‌بچه ها امروز روز دوازدهم‌ بیبی زدم زیر دو دیقه هاله کمرنگ انداخت. مارک بیبیم ویور هست شوهرم‌خری ...

عزیزم گوارای وجودت..... 

مادر شدنت مبارک باشه..... 

به سلامتی بغلش(ون) کنین.... 

بابا بخدا خود دکتره گفت برو سونو شو من تعجب کردم اخه الان چه سونویی داره دیگه هیچی نگفتم کاش نمیرفتم ...

الهی بگردم همه اومدن سرزنشت کردن🙈الان با خودت میگی کاش نمی گفتم به اینا ، دیگه منو ول نمکنن😆😂

بچه هاا امشب خیلیی همسرم اعصابش خرابه  باید جا به جا بشیم کلی پول گذاشته روی اجاره صاحبخونه&nb ...

وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ ۚ وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ ۚ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ ۚ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا

عزیزم بعد از تمام نمازهای یومیه ۳ بار این ذکر رو بگو ان شاالله گشایشی عظیم در رزق و روزیتون ایجاد میشه، بعدشم خدا خودش کافیه مردم رو بذار کنار 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم گوارای وجودت.....  مادر شدنت مبارک باشه.....  به سلامتی بغلش(ون) کنین....

قربونت آنا جون‌ ممنونم🥰 بخدا تا آزمایش ندم‌ باورم‌ نمیشه دعام کن  آزمم‌ مثبت باشه مهربون🥺 تا ۱۵ ام‌باید صبر کنم😞

عزیزم نگران نباش چیزی نشده....  من خودمم تو بارداریم تو ماشین بودم یهویی این سطل زباله های کنا ...

ممنون ک دلگرمی دادی عزیزم ‌...راستش من از همون اوایل بارداری دل درد دارم چندتا دکترم رفتم گفتن طبیعیه...شکم درد دارم یهو از درد میپیچم

عزیزم من تقریبا روزی چند بار از این اتفاقا برام میفته سریع خودمو آروم میکنم نفسهای عمیق میکشم یکم آب ...

ممنون فداتشم 😘♥️ خدا محافظ خودتو خانوادت باشه همیشه الهی آمین 😘♥️♥️♥️

هانیل جون من شربت ملین میخورم باید ببخشید امروز یه ذره اسهال شدم ضرر داره روز ۵انتقالم

نه عزیزم اوایل بارداری گوارش می‌ریزه بهم ، منم خیلی ببخشید یا یبوست داشتم یا اسهال 🙈

ولی فعلا نخور تا بهتر بشی.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها 😭روز دوازده انتقالم بیبی چکم منفی شد

عزیزم براذهمینه میگم نزنین خوب.... 

ببین مثلا مهراوه جون + شده و هاله انداخته بی بی چکش.... 

اونم روز ۱۲ هست.... 

فکر کن یه نمه الان بتات کمتر از مال اون باشه خوب نشون نمیده دیگه.... 

مثلا یکی از دوستامون روز 13 بی بی چکش منفی بود و فرداش روز 14 ازش شد ۲۰۰....

خوب عزیزم بی بی کلا جزء استرس چیزی نداره حتی + هم باشه یه جورایی استرس میده.... 

پس + فکر کن انشالله بتای +ت منتظرته..... 

نه عزیزم اوایل بارداری گوارش می‌ریزه بهم ، منم خیلی ببخشید یا یبوست داشتم یا اسهال 🙈 ولی فعلا نخور ...

یعنی باردارممم؟؟؟؟🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩از اول انتقال بعد ناهار شام یه قاشق میخورم امروز از صبح یه ذره بیحالم عرق میکنم رفتم دستشویی دیدم اسهالم کمرمم درد میکنه