2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست
ب من گفتن صبا ناشتا خاکشیر و اب ولرم بخورم برام تاثیر داشت میخوای تو هم امتحان کن 

خاکشیر دهانه رحم و باز میکنه عزیزم فقط میگن دو هفته آخر بارداری برا زایمان طبیعی بخورین...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی امییین ،امروز رفتم دکتر الکی سونو کرد هیچی ندید انقدر ریز بود 🤦🥺گفت دوهفته دیگه بیا

عجله نکن لیلا جان یکم دیگه صبرکن تو که از من بدتری  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
برا من برای بار اول انجام شد آنا جون..بعد از سه تا انتقال منفی  خواستم بپرسم اصلا میشع بهش امی ...

عزیزم + فکر کن به هر حال یه کمکیه که جنین بتونه لانه گزینی کنه.... 

انشالله بهترینا منتظرته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خاکشیر دهانه رحم و باز میکنه عزیزم فقط میگن دو هفته آخر بارداری برا زایمان طبیعی بخورین...

پس چرا ب من گفت بخورم دکترا هم قابل اعتماد نیستنا

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ممنونم عزیزدلم😍😍خیلی خوشحالم در کنار شمام...گروه واتساپ یا تلگرام ندارید؟

فدات بشم ما هم همینطور😁❤😍نه عزیزم هممون همینجاییم فقط ،، هر سوالی داشتی همینجا بپرس من و دوستان دیگه اگه جوابشو بدونیم و تجربشو داشته باشیم حتمااا جواب میدیم...

الهی امییین ،امروز رفتم دکتر الکی سونو کرد هیچی ندید انقدر ریز بود 🤦🥺گفت دوهفته دیگه بیا

وای دختر تو چقدر عجولی یه آزمایش دادی دومی رو هم ندادی ما یه هفته بعد از آزمایش رفتیم سونو 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
وای دختر تو چقدر عجولی یه آزمایش دادی دومی رو هم ندادی ما یه هفته بعد از آزمایش رفتیم سونو 

م بخاطر سرم ای وی ای جیم رفتم دکتره گفت یه سونوام بشو مریضن😑😑😑نگفتن بار دوم ازمایش بده دیگه