2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سری اول سینال بود ۸ تا تخمک ۱ جنین سری دوم ۱۰ تا تخمک ۵ جنین سری سوم ۷ تا تخمک ۴ جنین  دو سری ...

برات مهمه تعین جنسیت میکنی؟

والا ماها اینهمه اذیت میشیم ب نظرم نمی ارزه بازم خودتمیدونی جسارت نباشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جای نگرانی نیس میدونم چی میگی ولی نگرانی هامون بخاطر تنها بودنمونه ک میشینیم فکر میکنیم من از وقتی ...

کاملا موافقم خیلی دلم میخاد دورم شلوغ باشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عززیییزم .😁خب خداروشکر البته که بدن فرق داره باهم ولی انشاالله که ما و بقیه بچه ها بارداری راحتی و ...

انشاالله قربونت برم لیلا جون انشاالله که یه بارداری سالم و آرومی داشته باشی ولی بازم میگم بخدا علایم داشتن خوب (باز روز از نو روزی از نو شروع کردم😅😅) ..دیگ بحث رو ادامه ندم باز ماهیتابه آنا میاد😂😂

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزمی نگفته می‌دونم مهربونیت انشاالله روز زایمانت گلم 😍😍😍

قربونت برم فاطمه ی عزیزم 😍♥️😘

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عه مرسی عزیزم  شما تازه مثبت شدی ؟😍

نه عزيزم من تو هفته هشتمم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
به سلامتی عزیزم،ایشالا به سلامتی تا آخرش طی کنی❤️❤️❤️

مرسى عزيز دلم

ان شاالله باهم ب خوشى و سلامتى طى كنيم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
فرزی جون منم اون موقع درد سینم هی میرفت و نیومد یعنی یه روز بود دور روز نبود اصلا نگران نباش...دیگه ...

اره کاملا درسته منم صبح زود اینجوری شدم 

قشنگ خودمو باختم

یکی دو ساعت بعد دوباره مثه قبل سفت شد و اینبار دردش متفاوته تیر میکشه خیلی هم اذیت میشم ولی خداروشکر میکنم

توی این فاصله زنگ زدم مرکز علائم امروزمو گفتم😂 اونا هم گفتن خیالت راحت مشکلی نیست

اخه ب جز این ترشحاتم یه دفعه خیلی زیاد شد 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسی فرزی جانم.. ممنونم بابت دعای قشنگت🤗🤗 الهی آمین خدا فرشته هاتو برات نگه داره دوستم 🤗🤗🤗🍀 ...

ای جونم قربونت برم عزیزم 

همچنین👶👶❤

دوستای گلم ک تو این چند ماهه شدین بهترین همدمم با انرژی های خوبتون منم ب تقلید از دوستان میخوام ب نیت هر کدومتون تا چل روز دعای معراج بخونم پس این پستمو لایک کنید تا یادم باشه برا همتون بخونم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دخترا نماز امشب اول ذی حجه یادتون نره.ثواب حاجی هارو میبرین   التماس دعا    

زینب جون خون دماغت بنداومد؟

دوستای گلم ک تو این چند ماهه شدین بهترین همدمم با انرژی های خوبتون منم ب تقلید از دوستان میخوام ب نی ...

قربونت برم اکرم جون خدا قبول کنه و بچه های قشنگت رو بسلامتی بغل بگیری انشاالله 😍🤲🤲

قربونت برم اکرم جون خدا قبول کنه و بچه های قشنگت رو بسلامتی بغل بگیری انشاالله 😍🤲🤲

مرسی عزیزم ان شاالله که خدا ازم قبول کنه دعا م در حق همتون مستجاب شه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️