2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
😂😂😂ولی من حسم بهم میگه ازین بدویارا میشم 😑😑متاسفانه حسامم یکم درست درمیاد خداکنه منم دوره باردا ...

ای خدا هر کدوممون یجوری گرفتار شدیما من دنبال حاملگی علایم دار شما دنبال بی علایمی 😂😂😂حالا هر کدوم شد فقط سالم بیان بغلمون 😅🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از وسط سیکل یکی دور روز گذشته .نمیدونم شاید ولی کلا بعد از پانکچر دومم آذیت زیاد شدم و دردهای گاه و ...

منم بعد پانکچر چون هایپر شدم ینی تا دوسه ماه موقع پریودم و تخمک گذاریم خیلی اذیت میشدم یهو یه تیرایی میکشید سرجام خشک میشدم 

ای خدا هر کدوممون یجوری گرفتار شدیما من دنبال حاملگی علایم دار شما دنبال بی علایمی 😂😂😂حالا هر کدو ...

دیگه مادر شدن یه بهاییم داره که باید بپردازیم الکی که بهشت زیر پای مادران نیست 😁 هرچی خیره همون بشه مامانم میگفت سرمن تا خود اتاق عمل که برای زایمان رفت میگفت ببخشید بالا میاردم فکرکنننن نه ماه تمام

بچه ها خون دماغ شدم چن دقه است سابقه نداشت دستمال گذاشتم درازیدم.خدایا خودت ببین من دارم هلاک میشم جووونم به این جوووونیم جوابم مثبت بشه آرزو بدل نمونم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام دخترا من رفتم سونو صداى قلب جوجه ى مامان رو شنيدمممم😍😍😍 اشكم درومد ان شاالله قسمت همه خانم ...

واااااایی خدایا شکرت الحمدالله ..مبارک باشه عزیزم ای جان چه لحظه ای بوده همیشه اشک شوق بریزی 😍😍😍 انشاالله هماتومت هم کامل دفع میشه و همه ی مراحل رو بسلامتی پیش میری و نی نی رو بغل میگیری ..برای ما هم دعا کن فریناز انرژی مثبت عزیزم .. انشاالله روزی همه ی منتظر ها بشه به حق امام جواد 😍🤲🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
نمیدونم عزیزم من ک میگم برا اینکه استرس نکشی یه دو روز دیگه صبر کن اگه نمیتونی وایسی بزن ان شاالله ک ...

تقصر لیلا بود اون روز۹ زد  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
گرفتم ازمایشمو😭😭😭😭😭😭باورم نمیشه مثبته 😭😭😭😭😭😭😭خدایا شکرت خدایاشکرت ❤️❤️😍

تبریک میگم عزیزم انشاالله دوران بارداریت و به سلامتی طی کنی  و نی نیت و به خوشی بغل بگیری...چشمت روشن😍❤😘

دیگه مادر شدن یه بهاییم داره که باید بپردازیم الکی که بهشت زیر پای مادران نیست 😁 هرچی خیره همون بشه ...

آره همش احساساتی میشم 😭😭😭علایم یکم هم ارثی هست احتمال زیاد به قول خودتون روزهای پرعلایمی رو در پیش خواهی داشت  خودت رو آماده کن😁😁منم برعکس  مامان و خواهرام بارداری راحتی داشتن😁😁

بچه ها خون دماغ شدم چن دقه است سابقه نداشت دستمال گذاشتم درازیدم.خدایا خودت ببین من دارم هلاک میشم ج ...

عه چرا از چیه یکم کمتر پاشو بیشتر استراحت کن عزیزم مامان زینب 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
واااااایی خدایا شکرت الحمدالله ..مبارک باشه عزیزم ای جان چه لحظه ای بوده همیشه اشک شوق بریزی 😍😍😍 ...

مرسى رقيه جونم

ان شاالله به زودى خودتم اين صداى قشنگ رو بشنوى

انشاالله از اين هديه قشنگ خدا و امام رضا و امام جواد ك ب ما داده ب بقيه منتظرا هم بده💚💚💚💚🤲🏻🤲🏻

مرسى ازت عزيزم❤️❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم مبارک باشه. من اینقد دوس دارم این طور سورپرایز بشم اما تو این یکسال که نشده. دیگه ناامید شدم ا ...

ناامید نباش عزیزم اگه تا الان نشده دلیل نمیشه هیچوقت نشه کار خداست ما از زمان و مکانش خبر نداریم...

انشاالله خدا هرچه زودتر معجزش و بهت نشون بده و دوباره مامانشی...الهی آمین😊🙏