2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
ان شاءالله گلم بادعای شما.پیاده روی داشته باش مایعات بخور .من همش قمقمه یا بطری وشیشه همراهم بود وهس ...

قربونت برم اره پیاده روی دارم هر روز یه ساعت ابم زیاد میخورم پس حتما میگیرم چیگار کنم گرونم باشه ارزششو داره البته اول خواست خداس انشاالله خدا برات خواسته و‌ مامانی برا منم بخواد و بشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
جدی؟؟؟ خدا کنه اگه ۱۲ تا بشه شش تاشم جنین شه راضی ام بنده پرتوقعی نیسم😥

اره عزیزم تازه سونو اولی شدی هنوز بازم فولیکولای ریز هست ک با دز داروهات بزگتر میشن تازه میگی گونال میزنم ک مهم کیفیت تخمکاس ک ممکنه همین هشتا همش جنین شن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داروهای تقویتی چقدر گرون شده😪فرتیل سی ام اینجا یه بستش میگه یک میلیون بهشون گفتم اگر امکانش هست به ...

آخه عزیزم باید حداقل یک ماه بخوری ۱۵تا تاثیر نمیزاره. قوطیشو بخر.میدونم گرونه.نخری چند روز دیگه گرونتر نیشن این داروها

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
برای اونا که ضخامت پایین دارن قبل انتقال خوبه.دکتر به من گفت تازه اول قرصشو خوردم ولی دمنوش بهتر تاث ...

درسته عزیزم ولی مثلا کسی مثل منکه هم پرولاکتینم سریع بالا میره هم سینه هام پر کیسته سمه 

اره عزیزم تازه سونو اولی شدی هنوز بازم فولیکولای ریز هست ک با دز داروهات بزگتر میشن تازه میگی گونال ...

توکل ب خدا ان شالله این بار ب مامانم خبر خوش بدم ❤️❤️

امروز زنگ زد گفتم رویانم تنها گفت مامانت بمیره(دور از جونش)خیلی غصه میخوره خیلی 

خدا همه مادرارپ ان شالله با شادی بچه هاشون شاد کنه

سلام عزیزم خوبم شما خوبی؟ بله رفتم هماتوم دارم جفتم هم پایینه. مابقی خوب بود شکر خدا.

خدارو شکر مهم مابقی هستش بقیش حل شدنیه

داروهاتون چی؟آهنگ واسه شما شروع کرده؟واسه من اسیدفولیک رو قطع کرد بجاش آهن نوشت داروخانه هم ایرانیشو داده اونا که تو مدرسه میدادن بهمون ازاونا 

میخواستم بپرسم شما چی میخوری؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
توکل ب خدا ان شالله این بار ب مامانم خبر خوش بدم ❤️❤️ امروز زنگ زد گفتم رویانم تنها گفت مامانت بمیر ...

ان شاالله که این سری همه چیز برات ب خوبی پیش میره هم جنینات عالی میشن هم باردار میشی دل خودت و مادرت شاد میشه الهی آمین 😍

درسته عزیزم ولی مثلا کسی مثل منکه هم پرولاکتینم سریع بالا میره هم سینه هام پر کیسته سمه 

دور ازجونت منم میگم هر دارویی چه گیاهی چه داروخونه ای بامشورت دکتر استفاده کنید حتما حتماحتما  

گونال ۱۵۰ واحد زدم امروز روز هشتمه که زدم  امروزم اچ ام جی نوشت برام برای دو روز  ۱ ...

قبلا یه بار پانکچر شدم ۳ تا تخمک‌که اونم جنین نشد دلیلشم‌نمیدونم‌ولی از این مطمئنم که تخمکهامم بی کفیت بودن 

منم سینال و اچ ام جی‌ بود 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دوستان یه سوال آمپول آنوکسارو با دفترچه چند میخرین؟من امروز ۳۰ تاشو با تامین اجتماعی ۷۳۶ تومن خریدم، ...

من آزاد خریده بودم با آسپرین وپردنیزول وامپول پروژستون.۳هفته پیش ۱۶۰۰ شد.

خدارو شکر مهم مابقی هستش بقیش حل شدنیه داروهاتون چی؟آهنگ واسه شما شروع کرده؟واسه من اسیدفولیک رو قط ...

بله برای من هم قطع کرد اسید فولیک رو ولی آهن نداد بهم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
قبلا یه بار پانکچر شدم ۳ تا تخمک‌که اونم جنین نشد دلیلشم‌نمیدونم‌ولی از این مطمئنم که تخمکهامم بی کف ...

ان شالله این دفعه ب لطف خدا و دعای بقیه من و توام دلمون شاد میشه زحمتامون هدر نمیره چاره ای نیس جز صبر کردن😿