2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ان شاالله با کیفیتن همشون تا حالا با گونال پانکچر نشدید  گونال داروی خوبیه احتمالا دو سه تاهم ...

نه عزیز دلم من فقط ی بار با سینال شدم که داغون بودن تخمکا 😒

امروز انقد باردار دیدم تو رویان ❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا حضرت زهرا خودت به من عمربده  تا پنج شنبه.  خیلللللللللللللی دععععععععععععا کن لییییییی ...

😂😂😂 میگذره این روزاام من روز اولی که انتقال دادم گفتم یاابلفضل کی میخواد تا ۱۶روز بشینه تکون نخوره و استرس بکشه انتظار بکشه ،بیا تموم شد مرحله اول ازمایشمم دادم یکمی خیالم راحت شد خداروشکر ،برای تو و بقیه دوستامم انشاالله زود بگذره و انتظارتون تموم شه انشاالله🤲❤️😍

مرسی عزیزدلم انشاالله امید به خدا .مرسی از دعاهای قشنگ شما ها🥺😍❤️خدا نی نیات و برات حفظ کنه خوشگلم

قربونت برم خدا نی نی های خودتم حفظ کنه خدایا من چقدر خوشحال میشم وقتی میبینم یه نفر دیگ از لیست منتظرا حذف شد خدایا شکرت شکر😭🤲🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
والا کی به کیه میگه نزن نگاش کن

من واقعا باتوسل به امام جواد زدم شب قبل اینکه بی بی بزنم انقدر از ته دل امام جوادو صداش کردم و ذکر گفتم تسبیه تو دستم بود خوابم برد صبم گفتم یاامام جواد دست رد به سینم نزن و بی بی زدم .از ته قلبمم از امام حسین خواستم حاجتمو بده منم از روز شهادت امام جواد اگه بی بیم مثبت شه برای حضرت علی اصغر چله زیارت عاشورا بگیرم که روز شهادشون تموم کنم انشاللله

قربونت برم خدا نی نی های خودتم حفظ کنه خدایا من چقدر خوشحال میشم وقتی میبینم یه نفر دیگ از لیست منتظ ...

منم مثل خودت بخدا هرروز منتظرم بچه ها ازمایش بدن و مثبت شن و حیکم خیالمون راحت شه 

ملینا جون کجا موندی بیا بگو مثبتی و خوشحالیمون رو کامل کن ..خدایا شکرت چه روز خوبی🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم