2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
عزیزم فکر کنم زیادی حساسی شما بعد از ازمایش سونو ساک رفتی؟؟ چرا اینقدر بخودت استرس میدی؟

اره متاسفانه بعضی وقتا استرس میگیرم  که اصلا خوب نیست

اره عزیزم ۸تیر سونو شدم ساک تشکیل شده بود دکتر گفت دو هفته دیگه بیا

از بس چیزای مختلف توی گروه دیدم فکر منفی میاد سراغم 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام اکرم جان  منم عضلات پشتم و پاهام  و به خصوص دو سه شب قفسه سینه و گردن کتفم خیلی درد ...

نمیدونم از چیه ولی بارداری و هزار درد مختلف  هر سری یه جوری میاد سراغمون یکم بده همسرت با روغن ماساژ بده من دیروز یکم ماساژ دادم بهتر شدم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من امروز نوبت دکتر دارم میشه برام دعا کنید اندومترم ریزش کرده باشه وگرنه اسیر بیمارستان میشم با دوتا بچه😢😢😢اینقدر استرس دارم از صبح مدام تهوع دارم خیلی محتاج دعاهاتونم❤️😢

خداياشكرت....❤️ 
من از اول هفت دهم بودم بله با همون هفت دهم شش بار پانکچر شدم  تا چهار بار سه تا تخمک سه تا جنی ...

با یه تخمک تو‌مرحله اول شانگهای چه عجب پانکچر شدی ؟ 

تو‌کفیت تخمکهات‌خوب بوده نسرین‌جان ، از همون اول‌جنین‌داشتی ،منم پانکچر قبلی۳ تخمک‌بود‌ اما‌ جنین هیچی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها من امروز نوبت دکتر دارم میشه برام دعا کنید اندومترم ریزش کرده باشه وگرنه اسیر بیمارستان میشم ...

وای ننه جونم چی شد بلا دور باشه ازت .خدا خودش کمک کنه هیچی نباشه عزیزم.  ان شاءالله میری میگه چیزی نیست.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
دکتر گفت تخمکات خوب بوده ولی شوهرت داغونه  نمیدونم دیگه چی میشه برام دعا کن با دل پاکت چون این ...

جنین اهدایی میگیری ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام خانما خوبین. ؟ از قدیمی ها کسی هست؟ زینبی جان هنوز میاد؟ من از ۹۷ تا بهار ۱۴۰۰ تو تاپیک بود . ...

من از مامای دکترم پرسیدم گفتن باید سه ماه از شیردهی گذشته باشه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
با یه تخمک تو‌مرحله اول شانگهای چه عجب پانکچر شدی ؟  تو‌کفیت تخمکهات‌خوب بوده نسرین‌جان ، از ه ...

بله عزيزم خوب یه دونه رشد کرد و رفتم پانکچر کردم مابقی برای بار دوم موند که یازده تا شد ولی شش تا جنین شد 

سلام گلم اگربتونی استرادیول خارجی پیداکنی بهتره .اصولا از روز اول پری باید شروع کرد ۳تا روزی.ولی با ...

ممنون عزیزم که جوابمو دادی، آها پس پریود شدم میتونم برم سیکلمو شروع کنم؟؟

نمیدونی استرا رو قطع کنم کی پریود میشم؟؟

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
سلام گلم اگربتونی استرادیول خارجی پیداکنی بهتره .اصولا از روز اول پری باید شروع کرد ۳تا روزی.ولی با ...

دلم خیلی گرفته بخدا ۲۳ سالمه اخه چرا نباید ضخامتم رشد کنه...

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
وای ننه جونم چی شد بلا دور باشه ازت .خدا خودش کمک کنه هیچی نباشه عزیزم.    ان شاءالله میری ...

از بعد زایمان اندومترم ضخیمه و ریزش نمیکنه😢😢😢هرچی هم دارو مصرف کردم بی فایدست امروز باید برم سونو بشم 😩😩دکتر گفت همچنان ضخیم باشه باید فکر دیگه ای بکنیم چون خطرناکه😢

خداياشكرت....❤️ 
اره درست میشه نگران نباش اینو باید دکترت تشخیص بده ک استرادیول برا کدوم شرکت بهت بیشتر جواب میده خود ...

ممنون عزیزم...خیلی روحیه م بد شده.پر از امید بودم

پریود کع شدم میتونم برم برا شروع سیکل؟، راستی بهم فقط روزی ۳ تا قرص خارجی استرا داده بودن