2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
زينب عزيزم ان شالله اينسري خدا جواب همه سختيااااا و اذيتا واسترساييي كه كشيدي با دادن دو تا فرشته&nb ...

من فدای اون دلای پاک شما که اینقدر برام دعامیکنید.آخه چقدر مهربونی بوخودا  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم عزیزم الهی آمین مال من قهوه ای بود عزیزم مطمئنی خون؟ شاید ترشحه و لکه بینی حساب نمیشه

اخه سر پسرم اولاش اين رنگيه بعد ميشد نارنجي بعد قهوه اي

يبارم كه اينسري لك ديدم دقيقااا روندش اين بود بخاطر همين تغيير رنگ كه ميده ميگم نكنه بايد ازالان اقدام بكنم بدكترم بكم لكه يا واقعاا مسخرس بايد منتظر بود شايدم بخاطر تغيير دوز پروژسترونه🤓خودمو اينجوري اروم ميكنم

بچه هاا امشب خیلیی همسرم اعصابش خرابه  باید جا به جا بشیم کلی پول گذاشته روی اجاره صاحبخونه&nb ...

عزیزم ب کسی ربطی نداره ک تو چیکار میخوای بکنی

فقط ناچارا اگر طلا داری بفروش وقتی هردو موضوع اهمیت داره برات

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم ب کسی ربطی نداره ک تو چیکار میخوای بکنی فقط ناچارا اگر طلا داری بفروش وقتی هردو موضوع اهمیت د ...

طلا چیز انچنانی ندارم عزیزم دو تیکه کوچیک که همسرم هدیه خریده 😿ی وام صد تومنی قراره بگیریم ان شالله جور شه ❤️

من فدای اون دلای پاک شما که اینقدر برام دعامیکنید.آخه چقدر مهربونی بوخودا    

عزيزمي 👩‍❤️‍💋‍👩🤩

زينب ديدي نصف راهوووو تقريبااا رفتي

ان شالله ٨ روز باقي مونده رو خيلي راحت بگذروني💜 

عزيزمي 👩‍❤️‍💋‍👩🤩 زينب ديدي نصف راهوووو تقريبااا رفتي ان شالله ٨ روز باقي مونده رو خيلي راحت بگ ...

ان شاءالله  عزیزم. هی میرم تویخچال امپولام میشمرم  میگم اینا انوکسا تموم بشه دیگه بگه آمپول نمیخاد تو برو بابچه هات حالشو ببر   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
طلا چیز انچنانی ندارم عزیزم دو تیکه کوچیک که همسرم هدیه خریده 😿ی وام صد تومنی قراره بگیریم ان شالله ...

ان شاالله جور میشه

سعی کن کمتر استرس ب خودت بدی

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ان شاءالله  عزیزم. هی میرم تویخچال امپولام میشمرم   میگم اینا انوکسا تموم بشه دیگه بگه آم ...

انوکسا رو حداقل تا سه ماه داری فکر کنم

من ک قرار بود تا اخر ۸ هفته بزنم دیگه تموم ک خونریزی کردم گفت نزن فعلا فکر کنم تعطیل شد انوکسام

ان شاالله جور میشه سعی کن کمتر استرس ب خودت بدی

خیلییییی سعی میکنم ولی مگه میشه خسته شدم عزیزم من قبل این قضیه بچه خیلی سختی ها کشیدم خیلی ب خدا که بشنوی زار زار برام گریه میکنی کاش خدا میدید وضع منو یه بچرو برام اسون میکرد 😔ببخش ناراحتت کردم توکل ب خدا

سلام بر مامانهای گرد و قلمبه 

سلام بر مامان های آینده

انشالله همتون دامنتون پر بشه با بچه یا بچه های سالم و صالح.

من پارسال توی چنین روزی بستری بودم برای تخمک کشی

هایپر شدم یه شب موندم.

امسال امروز ۲۹ هفته ام.

انشالله همتون باردار بشید.

طبیعی یا انتقال فرق نداره

تلاش هاتون رو ادامه بدید.

مثبت که بشین همه زحمات یادمون میره

تک تک اسم نمیبرم که کسی از قلم نیفته.

😉

الهی امین  ممنونم alaae جون قربون محبتت  خودت هم زود زود دامنت سبز بشه و از صف منتظرها ب ...

قربونت عزیزم . ان شاالله با هم❤️🤩

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اول😅😍 حاجتت روا دوست عزيزم خيلي ممنون😘

قربونت برم چشم چشم فقط اولی رو خوندم به نیت یه دوست دیگ فردا برای شما میخونم 😘😘😘😘

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم