2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
دوستان چند روز دیگه تو اون ساعتی که باید آمپول پروژسترون و انوکسامو بزنم داره واسم مهمون میاد. میشه ...

عزیزم بله میتونی استثنائا زودتر بزنی اتفاقا چون فعالیتم داری شاید کمکت کنه.... 

نگران کار کردنم نباش اما اگه دیدی خسته شدی وسطش یه کم بشین به یه بهونه.... 

اما در کل اگه میتونی یه بهونه مثلا بیار بگو سرماخوردی میترسی سرایت کنه شابد بیخیال اومدن شدن.... 

برا اینکه استرس نگیری میگم وگرنه من یادمه یکی از دوستان دور از جونتون روز دوم انتقال یکی از بستگان نزدیکش رو از دست داد و طفلک فقط تو مراسم بود و همش در حال مهمونداری و تو مراسم و کار کردن.... 

حتی به درصدم فکر نمیکرد + بشه اما شکر خدا + شد!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدنها با هم فرق داره ، جنینها هم با هم فرق دارن بخدا قسم من از روز چهار انتقال هاله دیدم، عکس بی بی ...

مامان سوفی جان برای منم از روز پنجم مثبت شد، دو تا مارک مختلف گذاشتم هر دو تاشون مثبت شد. واقعا اصلا معلوم نیست از کی ممکنه نشون بده.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
واقعا هیچکس خبر نداره از درد و رنج آدم. خیلی دلم گرفته. نمیتونم بگم نه چون نسبت خیلی نزدیکی داره و و ...

پس عزیرم سخت نگیر.... 

دور هم کیف کنین انشالله بتای تپلت جبران زحماتت میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دقیقا باهات موافقم....  حرفم برا این بود که بعضی دوستان میان میگن ما سینال داشتیم و تخمک زیادی ...

من الان دارم فکر میکنم پس خدا خیلی با من بوده که با همین سینال هم کمیت هم کیفیت تخمکام خوب بود با اینکه پلی کیستیک هم بودم، واقعا خدا رو هزار مرتبه شکر 🤲🤲🤲

عزیزم بله میتونی استثنائا زودتر بزنی اتفاقا چون فعالیتم داری شاید کمکت کنه....  نگران کار کردن ...

خداروشکر پس‌اگه‌ مشکلی نداشته باشه چند ساعت زودتر‌ آمپولمو میزنم چون اصلا دلم نمیاد دل اون بنده خدارو بشکنم‌و بگم‌نیاد... دیگران که در جریان مشکلات ما نیستن شاید از بهونه ای که میتراشیم قانع نشن و ناراحت شن و فک‌کنن‌دوست نداریم میزبانشون باشیم‌.. اینجوری اصلا وجهه خوبی نداره... منم سعی میکنم بخودم فشار نیارم و آسون بگیرم. همش خواست خداست اگه خدا بخواد که مثبت شم هیچی نمیتونه جلوشو بگیره... مرسی از کمکت آنای مهربووون❤

@sseeaa    

عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح حضرت فاطمه زهرا س دعای یستشیر رو خوندم. 

الهی به حق مادر کل عالم بزودی زود حاجت روا بشی عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دقیقا مثلا نیایی آویشن دم کنی بخوری...  یا زعفرون و زرشک و... دم کنی بخوری....  در حدی ک ...

آنا جون اتفاقا چند شب پیش مامانم برام غذا فرستاده بود توش زرشک زیاد داشت، اولش سعی کردم یکم جدا کنم بعد دیدم نه واقعا نمیشه، فکر کن بخوای زرشک به اون ریزی رو جدا کنی 😂 هیچی دیگه بیخیال شدم همون‌جوری خوردم 😁

مرسى رقيه جان ان شاالله دو سه هفته ديگه نوبت جوجه هاى تو هست😍😍😍😍

انشاالله فریناز جونم🤲😘😍😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام خانما خوبین. ؟ از قدیمی ها کسی هست؟ زینبی جان هنوز میاد؟ من از ۹۷ تا بهار ۱۴۰۰ تو تاپیک بود . ...

سلام دلارام جان عزیزم.... 

خدا گل پسرت رو حفظ کنه.... 

عزیزم میتونی لااقل پانکچر کنی اگه از سنت میترسی حالا انتقال رو خواستی میتونی فاصله بندازی....