2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزان  من شیاف واژینال استفاده میکنم.بار اول مشکلی نداشتم.ولی دیروز هم صبح و هم شب ریخت. ...

عزیزم منم استفاده میکردم بعد چند ساعت موادش ذوب میشد میومد بیرون ..اون مواد اصلی رو جذب می‌کنه باقی میاد بیرون خیالت راحت باشه فقط ببخشید یکم فشار بده که داخل تر بره

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم من جات بودم میگفتم یعنی اصلا دلم طاقت نمیاورد تا آز وایسم همینکه از دیروز نگفتی خیلی همت کردی ...

جدی میگی؟!🤦😁😁عززییززم اره من خیلییی جلو خودمو گرفتم بهش نگفتم چندباراومد به زیبونما ولی نگفتم 🤭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من موندم واقعا چرا دکتر من بابت انتقال بهتر کاری نمیکنه 

این دکتری ک من میرم خیلی مشهور و معروفه اما به هیچ یک از بیماراش زمان انتقال ن هاش سی جی میده نه مثلا امپول ای وی جی میده 

تنها لطفی ک به ادم میکنم همین شیاف پرژسترون و استرادیوله😑

ترشح و یادم نیست خیلی ولی روزای آخر ، قبل پانکچر خیلییی درد داشت تخمدانام دلیلشم این بود که هایپر شد ...

سینال فکر کنم فقط به درد کسایی میخوره که فوتم بهشون بکنی فولیکولاشون تحریک میشن.... 

کسی که واقعا نیاز به تحریک تخمدان داره بعید میدونم جواب بده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه صبحتون بخیر .من الان یه بی بی چک دیگم زدم اینم مثل دیروزیه زیر یدقه مثبت شد واقعا باردارم ی ...

لیلا جون مامان شدی دیگ فدات شم 😍😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
قربونت برم درکت میکنم این بار حتما مامان میشی ببین کی بهت گفتم با امید و توکل به خدا و توسل به ائمه ...

فدای دلت بشم اول و آخرمون خدا باید به دادمون برسه خودش از حالمون خبر داره ..زیر طعنه و حرف دیگران دیگه له شدم فقط خدا صدا میکنم جز خودش پناهی ندارم

عزیزم داری با آنا از بیبی چک صحبت میکنی!!!!!!!الانه که با ماهیتابش بیاد سراغت😂 اسم بیبی چک و پیش آ ...

😂😂😂😂😂😂

🍳🍳🍳🍳🍳🍳

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون میشم،اگه شماره ر لطف کنین بااینکه حتی اگه بعدظهر هم تشریف بردین لطف کنین از حسابداری هزینه ش ر ...

حسابداريش باز هست؟ اخه اداريه؟ من ٦ به بعد ميرم شماره روو برم خونه تو يكاغذ نوشتن برام

فك كنم اون يكيش اخرش ٩ داره فقط

😂😂😂😂😂😂 🍳🍳🍳🍳🍳🍳

عزیزم یسوال؟بی بی چکایی که زیر یدقه مثبت میشنم احتمال کاذب بودنشون هست یافقط اونایی که بالای ده دقه یرب هاله میندازن کاذبه؟یچیزی بگو دلم قرص شه