2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام بچه صبحتون بخیر .من الان یه بی بی چک دیگم زدم اینم مثل دیروزیه زیر یدقه مثبت شد واقعا باردارم ی ...

سلام عزيزم بله شک نکن شما هم بارداری 

مبارک عزيزم به سلامتی انشاالله شنبه برو آزمایش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والا اصلا تو کتم نمیره بی بی چک مثبت 😂😂😂🤦🤦عه پس صبر کن بخاطر امپول خطا نداشته باشه .بی ...

نداره من بعد یازده سال و پنج انتقال روز تولد حضرت معصومه هاله دیدم 

شک نکن مامان شدی خانمی 

دخترا یادتونه گفتم از یه روز اقشنگی های زندگیم میگم براتون که هیچکدام درک نکردین  

بسم الله الرحمن الرحیم. 

من وهمطرم عاشق ودیونه بچه بودیم.یک سال بعد عروسی تصمیم گرفتیم بچه داربشیم.مادر شوهرم متوجه شد چون باتم میرفتیم دکتر زنان  (اشتباهت زیاد بود ولی تجربه شد)

خلاصه گفتش نه زوده جاریت هنوز۲سال ازدواج کرده بچه نداره اون وقت شمامیخواین بچه بیارین   مردم چی میگن

ماهم اینقدر بچه مثبت بودیم که گفتیم باشه

یک سال بعد بچه دارشدن بعدش ماهم ذوق که نوبت ماست

یک سال اقدام کردیم سال بعدباردارشدم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
براي من قضيم خيلي طولاااااانيه منو ديدي كه ول كني تاشببرات حرف ميزنم خدا خيلي دوست داشته شارژ ندارم ...

سلام عزيزم صبح زیبات بخیر 

بله متوجه شدم خب با این توضیحات عملا خودشون مقصر بودن

توجه نکن سلامتی و آرامش خودتون و همسرتون و فرزندان از همه چیز مهم تر 

دعوت نمیکنن شما هم نکن

از قدیم گفتن هر سلامی یک علیکی داره

در کل اجازه ندید خانواده ها تو امور زندگیتون دخالت کنند 

البته بعضی از آقایون یا خانم ها خودشون مسبب این دخالت‌ها هستند که عملا اولین اسیب رو به بنیان خانواده وارد می‌کنند انشاالله که خیر 

تنت سالم باشه دوست خوبم دلت شاد 

شاید خنده دار باشه ولی خودمم احساسش میکنم یچیزی تووجودم هست😍😭

خنده چرا عزيزم هنه مثل هم هستیم 

به نظرم به همسرتون هم بگو 

ایشون هم مثل شما منتظر بهترین روز زندگیش پس این خوشحالی و ذوق و شعف رو دریغ نکنید 

من در کنار همسرم بی بی زدم 

خداروشکر. انشالله‌صحیح‌سالم‌بغلش‌کنی شوره‌جان میگم‌من‌رفتم‌پیش‌روماتولوژ‌اون‌موقع هیدروکسی‌داد. ...

پیش همون محمدی رفتی؟ من سر  دو ماه فاکتورهام خوب شده بود. بعد فکر نکنم سر خود قطع میکردی. من زنگ زدم گفت یک ماه بعد زایمان باید یسری  آزمایش بدی ببینم میشه قطع کرد یا نه.

خدایا شکرت

دیدم پری نشدم .پریدم سرکوچه دوتا بی بی خریدم زدم.مثبت شد از خوشحال پرواز میکردم.دوباره زدم مثبت شد دیگه عروسی بود از بس خوشحال بودم.

همسرم اومد بهش گفتم ذوق مرگ شده بودیم جاریم باپسر یک ساله اش رفته بودن مکه از اونجا برام لباس بارداری و...خریده بود .به مامانم گفتم خلاصه اصلا یه وضعی بود

دکتر سونوداد از روشکم هنوز واژینال مد نبود  

خلاصه رفتم خوابیدم روتخت کلی آبم خورده بودم هی یادش بخیر تو مانیتور بهم نشون داد جنین سلک بارداری وسنش ۵هفته بود چه روزایی بود  

ای واااای عزیزمممم، واسه شما سختترم هست من حداقل سنگینی بچه رو نداشتم ⁦☹️⁩ آره خیلی شرایط بدیه، حال ...

وای عزیزم. ان شالله کارهات راحت برات بگذره هر چی سن بارداری بره بالا حافظه آدم هم بدتر  میشه😁

خدایا شکرت

خلاصه روزای قشنگی بود اما بعدش به دلایل خیلی زیاد واسترس وفشار روحی از دستش دادم وهمه رویاهایمان خراب شد.بماند که چی کشیدم اون سال.

ولی خوب زندگی تجربه است ولی بعضی هاش سخته.

۳سال منتظر یودیم وبعد رفتیم کلینیک وباهربدبختی دوتاجنین گرید ای داشتم گذاشتم ونشد.خواست خداست چه کنیم.

خیلی خلاصه میگم که ناراحت نشین شاهنامه آخرش خوشه.

خلاصه روحیه خراب وداغون خواهرام همه بچه دار ۲تا ۳تا من بچه اول بودم  وبی اولاد  

خوب خواست خدابود

بعد از ۳سال دیگه بااصرار مادرم با اینکه همسرم اصلا هیچ وقت نه بار اول نه دوم راضی نبود دوباره رفتم کلینیک سیکل جدید سالشو نمیگ بعلتی  

خلاصه بعد کلی دوا درمون  ۲۱ تخمک ولی ولی ۵تا جنین .منم هایپر فرداپانکچرم بستری بیمارستان.دور جونتون به غ لط کردن افتادم حال واوضاع خراب بود دل خوش به۵تاجنین فریزی بودم 

الهی😰😰 چقد سخت بوده قشنگ درک میکنم خودم میدونم چجوری رفتارش اصلا حس خوبی بهش ندارم خوبیش اینه فقط ...

ممنون عزیزم ان شالله

ان شالله قسمت خودت بشه فرزند صحیح و سالم

خدایا شکرت