2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
مرسى عزيزم دو سه هفته ديگه هم ان شاالله نوبت شماست😍😍 آره اگر اجازه بدن فيلم ميگيرم

انشاالله انشاالله خدا از زبونت بشنوه فریناز عزیزم😍🥰♥️♥️♥️

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
من الان چهار تاداروخانه شبانه روزی زنگ زدم همشون گفتن نبایدتویخچال باشه.یکیشون گفت احتمال داره موادش ...

وااااا سفت بشه🤣🤣

باشه عزيزم اگر نگرانى نذار

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام شما باردارید ؟ از طریق ای وی اف باردار شدید اگر ارع میشه بگید قبل و بعد از انتقالتون چکارا کرد ...

عزیزم وقتی برا تغذیه میپرسی اول در مورد طبعت اطلاعات بده یا لااقل طبع طرف مقابلم بدون ببینی اصلا تغذیش به درد تو میخگره یا نه.... 

ببین مثلا من الان داشتم چند تا لایو در مورد آندومتریوز نگاه میکردم دیدم بابا یه سری چیزایی که من تو دو تا میکروی اولم مصرف میکردم برا آندومتریوز سم بودن.... 

یکیش همین دوسینه! 

یعنی ترکیب عسل و سیاهدونه.... 

که برا آندومتریوز سم بوده.... 

منم تا دلت بخواد استفاده کردم.... 

یا مثلا مالیدن روغن سیاهدونه به شکم.... 

برا من سم بوده..... 

در حالی که خیلیا میگن میخوایی + بشی هر شب به شکمت بمال.... 

دیگه کسی نمیگه اگه آندومتریوز داری این کار برات سمه..... 

خدارو شکر من قبل میکروی سوم خیلی عاقلانه تر برنامه تغذیم رو انتخاب کردم و درستتر سبک سنگین کردم وگرنه شاید حالا حالا نتیجه نگرفته بودم..... 

پس خ. اهشا حواست به این چیزا باشه.... 

حالا من مشکلات خودمو مثال زدم.... 

تو هم باید مشکلات خودت رو در نظر بگیری و بدن خودت رو بشماسی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میگه سفت بشه یعنی خراب شده.خب زنگ بزن چندتاداروخونه بپرس.شایدازاونی که میگیری داره اشتباه میگه

از ى داروخونه نگرفتم

از دونا داروخونه گرفتم نظر هردو همين بود و تاحالا سفت هم نشده

نميدونم عزيزم شايد شرايط اب و هواى شهر با شهر فرق داشته باشه ك نظرشون متفاوته

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام بچه ها من سه روزآمپول آنوکسا روگذاشتم یخچال.اینجایه سری ازبچه هامیگفتن یخچال بزاریم هواگرمه.حال ...

عزیزم والا من خودم تو یخدان یونولیتی میذاشتم و یخ میذاشتم توش که دماش زیر ۲۰ باشه اینطوری خیالم راحتتر بود.... 

اما خوب اینجا دیدم خیلیا تو یخچال (درب یخچال) میذاشتن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم والا من خودم تو یخدان یونولیتی میذاشتم و یخ میذاشتم توش که دماش زیر ۲۰ باشه اینطوری خیالم راحت ...

والا منم دیدم بچه هامیزارن یخچال سه روزبودگذاشته بودم یخچال.ولی الان به هرداروخونه ای زنگ  زدم گفتن نبایدیخچال بزاری خراب میشه.🙄

من الان چهار تاداروخانه شبانه روزی زنگ زدم همشون گفتن نبایدتویخچال باشه.یکیشون گفت احتمال داره موادش ...

عزیزم انوکسان رو نمیدونم ولی یادمه سرم آی وی آی جی اونایی که یخچالی نبودن یعنی زیر ۸ درجه نبودن (برخی برندها روشون مینوشت زیر ۸ درجه) بعضیام که غیر یخچالی بودن مینوشت مثلا زیر ۲۰....

من زیر ۲۰ رو تو یخدان یونولیتی میذاشتم و دماش رو با یخ کنترل میکردم. 

یادمه یه بار سر یکی از سرم ها فکر کنم شک کردم از دکتر پرسیدم گفت اگه کریستالی نشه یعنی خراب نشده.... 

پروژسترونم میدونم اگه کریستالی نشه خراب نشده.... 

حالا نمیدونم برا انوکسانم صدق میکنه یا نه.... 

یه سوال کن از داروخونه ببین چی میگه.... 

اگه گفت نباید کریستالی بشه چک کن ببین شده یا نه.... 

شیاف روزی ۳ تا هر ۸ ساعت دارم ولی دکترم میگه واژینال بزار،یه آمپول هم دارم

برای من واژینال بود یکی بعد لکه بینی دکتر گفت دوتا کن و رکتال ..خوب اگه بعد لکه بینی  دستور دکتر همون انجام بده مطمئنم مامانی عزیزم استرس نداشته باش😍🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم به علایم فکر نکن من و که یادت نرفته تا دیروز دنبال علایم بودم هیچی هم نداشتم خداروشکر شما علای ...

مامان رقیه جان هلاک  اون قسمت پیامت شدم که به اون نی نی ها استرس نده  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
قربونت برم آره فکر کنم ته مونده های سال بودن قسمتم شدن ..نه تو خوبی که با پیامت امید و تو دلم زنده ک ...

فدای تو بشم من همچنین

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم