2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
عزیزم من دوماه بود اقدام بود مشکل شوهرمو فهمیدم خدا خیرش بده دکتری که میرفتیم پیشش مجبور کرد همسرم ب ...

عزیزم از سینال بیشتر از این انتظار نمیره باز شما چهار تا تخمک داشتی من ۳۰ تا فولیکول داشتم که همش پوچ بود و پانکچر کلا کنسل کردم...

یه سیکل صبر کردم دوباره گونال و اچ ام جی استفاده کردم همراهش پیاده روی و ویتامین هم استفاده کردم ۲۱ تخمک ازم کشیدن...

شمام نگران نباش گونال عاااالیه اصلا قابل مقایسه با سینال نیست...انشاالله کلی تخمک و جنین تپل خواهی داشت

سلام دوستان وقت همگی بخیردیروز عصر انتقال انجام دادم.الان درد پریودی دارم.طبیعیه؟خیلی خفیفه.ولی مثل پریودی

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از سینال بیشتر از این انتظار نمیره باز شما چهار تا تخمک داشتی من ۳۰ تا فولیکول داشتم که همش پو ...

من هیچ مشکلی دکتر گفت نداری پری هام چند روزی عقب میفته ولی تنبلی ندارم ولی دکتر بعد پانکچر گفت تخمکات ضعیف بودن میگم حتما کلا این مدلیه والا نمیدونم 

سلام من یه چندوقتی که عضو این تاپیک شدم ودارم پیام هاتونو میخونم الا رسیدم به پیام مثبت شدن ازمایش های دیروز کوثرجان رقیه جان خیلی خوشحالم از مامان شدنتون انشاالله که این ۹ماه رو بخوبی سپری کنید بچه هاتونو صحیح و سالم بغل بگیرین از دیشب تاالا اینقدر حالم خراب بود اگه بدونین مثبت شدنتون چقدر بهم امید داده 😍

سلام دوست خوبم  بله حتما  من تو پنجمین انتقالم به لطف خدا مثبت شدم  یک ماه قبل انت ...

سلام عزیزم تبریک میگم 

مرغ کبابی ایرادی نداره؟!

من شنیدم نباید خورد.

البته ماما به من گفت ماهی،میگو و جگر نخورم.و فست فود و گرمیجات

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
عزیزم از سینال بیشتر از این انتظار نمیره باز شما چهار تا تخمک داشتی من ۳۰ تا فولیکول داشتم که همش پو ...

زی زی جان ببخش دوباره ریپلای کردم شما گونال میزدی ترشح یا علائمی داشی؟من سینال میزدم یادمه ترشح داشتم ولی الان نه 

منم دیشب ۷ انتقالم بود،انشاالله که لکه لانه گزینی هست واسه منم مثه شما هستم رولباسم نیست دستمال میک ...

پس خیالت راحت باشه منم دقیق مثل شما بودم فقط شیاف روزی چند تا داری من شب ها یکی داشتم دکتر گفت یکی هم صبح استفاده کن رکتال ..با شیاف خیلی کمتر شد..قربونت برم مامان شدی انتظارت تموم شده انشاالله😍😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
الهی امین  مممونم بابت دعاهای قشنگی که میکنی واقعا محتاجم به دعاهای شما دوستان تا گره و مشکلات ...

انشاالله ممنون عزیزم بخاطر دعای قشنگت فدات شم من 😍😍🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
قربوووووونت برم ان شاللله كه براي همشووووووون خيره وبه اميد خدااا با يبتاي عالي ميااااان ماهم هي ذوق ...

انشاالله عزیزم الهی به امید خودت 🤲🤲🤲🤲🤲

انشالله سالم بیاد بغلت

نفس جون به هوس کردی یا بخاطر فایده اش میخوای من مرباش رو دارم ها میتونم برات بفرستم به خدا از ته دلم میگما 

خانماي حس شيشمي بيان منو تعيين جنسيت كنين😅😅من فقط سه نفرو از همون روز اول فهميدم انتقال دادن ...

انشاالله که یه دختر ناز و خوشگل آروم داری که به حرف مامانش گوش میده و غذا میخوره🥰🥰🥰

بحث خیلی جدی شد 🤔

اوووووخداااا من فداش شم ماشاالله دلم رفت خداااا😍😍😍😘♥️♥️♥️♥️😘😘😘

عزیزممم، چند روز پیش اتفاقا تو اینستا پیج سیسمونی دیدم بادی های دخترونه داشت دلم ضعف رفت براشون، الب ...

اره کلا لباسای دخترونه خیلی تو دل برو هستن ان شاالله که سالم باشه 😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️