2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این نماز برای والدین.بهتر شب جمعه خونده بشه.تونستید بخونید.خیلی آرامش داره.هر میهمانی وارد خونه میشه مورد لطف خدا قرارمیگیره.کوتاهه.التماس دعا.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
قربونت برم صاحل جان انشاالله شما هم دوباره مادر بشین خیلی زود و پسرتون داداش بشه به حق حضرت علی اصغر ...

خداروشکر‌دوستم

خییلی‌خوشحال‌شدم‌برت

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مرسی عزیزم . انشالله خدا جوجه هاتو براتون نگه داره . 

سلام‌‌عزیزم

چطوری

چه‌خبر

انتقال‌دادی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آهان، باشه عزیزم ممنون از راهنماییت 🌹

فقط مثل من ضایع بازی در نیاری😂😂😂من به هوش اومدم تو حال خودم نبودم پرستارو صدا کردم‌ با حالت اشفته گفتم بچه هام چطورن خوبن؟ 🤣🤣پرستاره اینجوری نگام کرد😒گفت دهانه رحمت دوخته شده چه ربطی به بچه هات داره😒کثافت حالمو گرفت منم تو افق محو شدم😂😂😂😂😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم بالاخره ساعت ۱۱ رفتم داخل 🙄🙄🙄 یعنی وقتی برگشتم خونه انقدرررررر حالم بد بود که فقط خدا میدو ...

وای عزیزم منم این چند روز،کلی از این اتفاقا داشتم رفتم بیرون با مامانم سریع با اسنپ برگشتم خسته نشم دیدم اداره برق بعلت بدهی برق پارکینگ قطع کرده اسانسور کار نمی کنه 😃 یکساعت و نیم رو پله نشستم تا بیان برق وصل کنن. گشنم شد رفتم بیسکوییت مادر گرفتم 🤣 مامانم هم زنگ میزدم جواب نمیداد برم خونشون کلید خونشون هم همراهم نبود دیروزم سونو دکتر دیر اومد  اومدم خونه جنازه بودم

خدایا شکرت
من سونو کلیه و مثانه هم دادم همچی خوب بود نفهمیدیم از چیه

سلام‌عزیز

خوبی

من‌خیلی‌وقت‌بودسایت‌نیومده‌بودم

نی‌نی‌خوبه.

خداروشکر‌آخراش‌هستی

به‌سلامتی‌وسروقت‌زایمان‌کنی‌انشالله

خداروشکر انشاالله این تایم باقی مونده رو هم به راحتی و سلامتی بگذرونی عزيزم 

ممنونم ان شالله. 

ان شالله برای شما هم همچی به خوبی پیش بره دو قلوهاتو صحیح و سلامت بیاری خونه

خدایا شکرت