2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
من آرزومه ۵تایی بریم    

ياااااااا خدااااا نه نه خيلي اذيت ميشي همون٤ تااااااااااايي ان شااالله ميريد

البته با دوتا فسقل نوزاد تنهااااا كه نميتوني با كمكي ميريد ان شالله همون ٥/٦ نفر ميشين 😍😍

ممنونم گلم بابت توضیحاتت  خدا پسر گلت رو برات حفظ کنه  این نی نی قشنگت هم نامدار باشه خد ...

قررررربونت خدا فرشته هاااتو برات حفظ كنه و عاقبت بخيريشونوووو ببيني😍😍😍

شما خودتونم تهرانيد؟؟ يا شمال زندگي ميكني؟

جاري هم داري؟ ميدونه بارداري

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها امروز یه هدیه خیلیییی خاص و با ارزشمند گرفتم 😍 آنقدر گوگولیه گفتم شمام ببینید کیف کنید 🥰 ا ...

به به عجب هدیه ی ارزشمندی،لطفاموقع خوندنش به یادمنم باشید،منم اگه لایق باشم دعاگوی شماوبقیه ی دوستان تاپیک هستم

قررررربونت خدا فرشته هاااتو برات حفظ كنه و عاقبت بخيريشونوووو ببيني😍😍😍 شما خودتونم تهرانيد؟؟ يا ...

ممنومم عزيزم 

من خودم تهران زندگی میکنم عزيزم 

من که تک فرزندم 

چهارتا جاری دارم 

خواهر شوهر ندارم 

ولی دکتر اوه اجازه بده این هفته میرم شمال عزيزم 

من اصلا نمیتونم تصور کنم کدومو بیشتر دوست دارم 😐

واقعا؟من از اولم ازدواجم عاشق دختر بودم بعدش كه قسمت اي وي اف شد فقط ميگفتم يدونه بااااااشه خداااياااا سالم باشه فرقي نداره بعد كه خدا لطفشووو شامل حالم كرد ميگفتم خدايااا اگه واقعااا برامون فرقي نداره دختر باشه بهتره، ولي بمصلحتمون نيست نه اصلا اصرار ندارم بعد خدااا گفت بسه ديگه😅

الانم پسر باشه براي پسرم بهتره چه الان چه اينده

ولي دختر باشه خودم دوست دارم

ولي هرچي خير وصلاحه و سالم وصالح بااااشه فقط

ممنومم عزيزم  من خودم تهران زندگی میکنم عزيزم  من که تک فرزندم  چهارتا جاری دارم&n ...

خدا سلامتي و طول عمر با عزت بهشوووون بده كه انقد راز دارن و به كسي نگفتن🙏🌹اخه اونروز گفتي بقيه ميگن حامله اي بااينكه نميدونن فهميدم نگفتن

منم دوتاخواهر دارم يكيش مجرده

يخواهرشوهرم دارم فقط

یا امام جواد یا قمر بنی هاشم مادر شدم خواهرهای عزیز تر از جانم 😭😭😭😭😭😭😭

سلام عزیزم خدا را صد هزار مرتبه شکر خدا را شکر آن شالله بارداری راحتی داشته باشی عزیزم 🤲🤲🤲 مبارک باشه گوارای وجودت عزیزم از صمیم قلب به شما و کوثر خانم تبریک میگم خدا را شکر 😍😍😍😍😍😍

بچه ها سه تا كاربر داشتيم از جواب ازمايششون گذشته اومدن آيااا  تاپيك؟اخه من بعضي روزارو كامل نميخونم دلم هنو پيششونه خداكنه از خوشحالي زياد ديگه نيومده باشن

زهره جون

آناهيت(فك كنم)

ساغر

خدا سلامتي و طول عمر با عزت بهشوووون بده كه انقد راز دارن و به كسي نگفتن🙏🌹اخه اونروز گفتي بقيه ميگ ...

جاری هام نمیدونن عزيزم مادرشوهرم خانم (چشم نخوره انشاالله) 

دو هفته پیش یکی از پسرا اومدن مادر شوهرم گفت پریود شده حال نداره دراز کشیده 😁😁😁

جز مادر و پدر همسرم پدر و مادر خودم هیچکس نمیدونه فعلا 

تا ببینم خدا چی میخواد