2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046180 بازدید | 684501 پست
سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبی؟ هماتوم گفت ۳۵ در ۱۸ میلیمتر. سرویکس هم فک کنم گفت ۳۰ . آره سرویکس ...

ان شاللله كه خيلي خيلي خيلي  زوووووود جذب ميشه،ميبيني بارداري كلا اينجوريه از هرمرحلش عبور ميكني يمرحله ديگه جلوته😢ان شالله كه همموووووون همه مراحل رو راحت و با ارامش و بسلامت طي كنيم🙏🌹

من اينسري ارومترم ولي اونسري سر همين استرسا كلا رواني شده بودم

سركلاژم شنيدم بي حسي ميگن پنج دقيقس،

ان شالله كه خيره

جواب ازمايشش چند روزه اماده ميشه فكركنم٣/٤ روز ميشد

اومدم خونه مامامانم بعد انتقال بار اوله مهموني ميرم,بعدتوراه داشت همسرم ميزد به يموتوري قشنگ يسكته زدم🥴خداروشكر بخير گذشت ولي يلحظه قشنگ شل شل شدم

سحر شيافت كرد يكي بمنم بگو بي زحمت

منم از ديشب كردم دوتا تا ده روز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما به منم گفتی بارداری یادم میاد به شوهرم گفتم ،گفتم یکی بهم گفت صدردصد بارداری 🥺

انشالله سالم بیاد بغلت

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
خدا نکنه مامان خانم عزیز نه دکتر گفت یه دونه صبح یه دونه شب  من شش صبح و شش عصر میزنم  ...

من بعد قلب دقيقا٧ هفته بوووودم ٤ تا استراديول داشتم

هر ٥ روز گفت يكيشوووو قطع كن فك كنم چهارشنبه پيش تموم شد

بعد٨ هفته و٤ روز كه بودم ٤ تا شياف داشتم گفتم هر هفته يكيشو كم و قطع كن

من هر ده روز دارم كم ميكنم ديشب رسيدم به دو تا شياااف ان شالله اين ده روزم بسلامت طي كنم بشه يشياف بعيد ميدونم كلا قطع كنم🥴ميترسم

ان شاللله كه خيلي خيلي خيلي  زوووووود جذب ميشه،ميبيني بارداري كلا اينجوريه از هرمرحلش عبور ميكن ...

الهی آمین عزیزم 🤲🌹

شوهر منم بد رانندگی می‌کنه من که امروز صندلی رو کامل خوابوندم قشنگ دراز کشیدم که اصلا نبینم جلومو 😁

باشه عزیزم یکشنبه وقت دکتر دارم ببینم چی میگه، من سه هفته پیش هماتوم نداشتم بعدش بوجود اومده باید یکم کمتر کار کنم بیشتر استراحت کنم ، توکل بر خدا ان شاالله همگی به سلامت دردونه هامون رو‌ در آغوش بگیریم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
😁😁 خب جنسیتشون هم بگو دیگه بابا دلم پر میکشه یه چیزی براش بخرمممممم 😍😍

تا حالا جنسیت این بچه رو نگفتن بهت

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

خانماي حس شيشمي بيان منو تعيين جنسيت كنين😅😅من فقط سه نفرو از همون روز اول فهميدم انتقال دادن مطمين بودم كه خداروشكرم مثبت شدن يكي هانيل يكي فريناز يكي ميراگ اونم فك ميكنم بخاطر انرژي مثبت زياد خودشون بود وگرنه خودم حس قوي ندارم

و جزدعاااا كاري از دستم بر نميادبراي دوستان😍😍😍

سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبی؟ هماتوم گفت ۳۵ در ۱۸ میلیمتر. سرویکس هم فک کنم گفت ۳۰ . آره سرویکس ...

عاره من دنا وقتي كرونا بود ميترسيدم پسرمو ببرم چكاب دوبار گفتم بيان خونه ازش خون گرفتن

منم استرس داشتم نرسم توهمون روز،چون گفته بمن يك اگه بموقع بياد ميشه رفت ازمايشگاه ولي نياد كه هيچي

خانماي حس شيشمي بيان منو تعيين جنسيت كنين😅😅من فقط سه نفرو از همون روز اول فهميدم انتقال دادن ...

من حسم میگه بچت پسره البته حس ششمی نیستمااااا همینجوری حس معمولیم میگه 😁😁😁

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم