2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
آره عزیزم‌من‌یکم‌ تیر انتقال داشتتم دیروز که روز هشتمم بود بیبی زدم که‌منفی شد. بعضیا اینجا روز انتق ...

ان شاالله عزیزم خوش خبر باشی ♥️

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزدلم زنده باشی..امروز کلا روحیه گرفتم با خبر مامان شدنتون ..خدارو هزاران بار شکر🙏شما چند س ...

قربونت برم حنان جون انشاالله روزی خودت بشه خیلی زود ..من وقتی دختر بودم چون فیبرم بزرگ داشتم عمل باز شدم و از ترس این که چسبندگی نگیرم ازدواج کردم که زود بچه دار بشم ولی وقتی نشد و شوهرم آزمایش داد دیدیم که اسپرم صفر ..الان نه سال ازدواج کردم .. انشاالله به حق این روز عزیز و امام جواد خدا جواب صبر و زحمت های شما رو هم بده و خیلی زود براتون معجزه کنه 🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
قربونت برم مهراوه جون این نوشته حرف دل همه ی ما منتظراست خودم هم هر بار میخوندمش اشکم جاری می‌شد و ب ...

ممنون‌عزیزدلم... مرسی که دعام‌ میکنی‌ واقعا چقد تو این تاپیک‌با داشتن دوستایی مثل شما حس‌خوبی دارم... هر‌عزیزی‌که مثبت‌میشه چراغ امیدو تو دل بقیه روشن‌میکنه😍 ایشالا بحق همین‌روز عزیز خدا کوچولوهاتونو در پناه خودش حفظ‌کنه و دل ما منتظرارو هم شاد کنه💙

بله عزیزم چرا نگم من انتقال 2 بود انتقال اول یه مرکز دیگه انجام دادم که کلی داستان داشتم برای تخمک ک ...

فدای مهربونیت 

ان شاءالله صحیح و سالم بغل بگیری عزیزم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
سلام خانما .لطفا هرکی میدونه جوابمو بده.در یک بارداری طبیعی روز ۱۸ امکان لانه گزینی هست؟

سلام تارا جان من شخصا بارداری طبیعی رو نمیدونم 

چون برام اتفاق نمی فتاد 

ولی بله تو ای وی اف روز 12 امکان داشته حالا که لقاح آماده بوده پس به طبع تو طبیعی بیشتر زمان میبره 

دوستان دفعه پیش منپانکچر شدم دکترم سیناال اف داد از دوم پریود 24واحد بعدش دیگه امپول HmG که از هشتم پریودم زدم 

دارو خیلی برام ضعیف شروع کرد. شش تخمک شد ی دونه جنین 

این دفعه چی بگم بهش بگم دارو خارجی بنویسه با دوز بالاتر اخه این چی بود داد ی دونه امپول 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
نسرین جان انشاءالله که مشکلی نیست  بعد سونو قلب دکتر هم برای من سونو نوشته البته 15 تیر باید ب ...

سلام ماهک جانم من باید یکشنبه برم که در واقع دقیقا میشم هفت هفته و شش روز (هفته هشتم) 

من چون دوقلوها همسان هستند پرده جدا کننده ندارن و تو یه کیسه هستند البته با دو کیسه زرد بودن که گفت احتمالا یک جفت باشه جز بارداری پرخطر محسوب میشم باید هر دو هفته سونو و ویزیت بشم 

ه هم ببین رشد جنین چطوره هم آیا پرده جدا کننده وجود اومده یا نه و بعدش برم زیر نظر دکتر پریناتولوژی 

قربونت برم حنان جون انشاالله روزی خودت بشه خیلی زود ..من وقتی دختر بودم چون فیبرم بزرگ داشتم عمل باز ...

سلام مامان رقیه من دیروز اولین روز بود که اومدم تو تاپیک ولی همینکه اسمت دیدم برات ایت الکرسی خوندم ب دلم برات شد مثبتی و منتظر موندم بیای بگی 

خداروهزار بار شکر که جواب زحمتاتو گرفتی عزیزم برا منم دعا کن ایندفعه ی عالمه جنین با کیفیت تشکیل بشه 🙏

سلام عزيزم خیلی زود زدی روز 12 بزن روز هشت با احتساب روز انتقال اگه باشه ميشه روز هفت که خیلی زود زو ...

چشم‌عزیزم حتما ادامه‌میدم...همه دوستان میگن زود زدی ایشالا روز دوازده مجددا میزنم ایشالا‌که خدا نا امیدم نکنه‌ از درگاه خودش🤲 ممنون از راهنماییت مامان مهربون😍