2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
قربونت برم بزار بازم بگم استرادیول روزی سه تا ..آمپول پروژسترون روزی دوتا باهم تو یه سرنگ ..شیاف روز ...

@پاپیون__سفید    

قربونت برم این پست توضیح دادم بازم اگه سوالی بود فدات شم جواب میدم😍😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
جدی میگی وای خدا کنه منم مثبت شم ساق پاهام به خصوص پای چپم خیلی درد میکنه گاهی از بالا تیر میکشه دکت ...

پادرد نشونه خوبیه منم داشتم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر خودم اصلا این حرفو نمیزد  دکتر مشایخی ماماش  هم میگفت خوبه. دکتر شیوا اینو بهم گفت. م ...

اشکم در امد شوره😭😭😔

مطمعنمممم خدا بخواد حتی سی ام باشه جنین میچسبه ب مامانش😞

دوستانی که لکه بینی دارید درد ناحیه شکم هم دارید  من هم لکه بینی دارم هم درد  همش استراح ...

سلام نسرين جون

من شبى ك خونريزى كردم درد خيلى داشتم ك چون بيرون بودم چك نكرده بودم فكر ميكردم فشار نفخه

بعدشم ك قطع شد روزى ى بار و دوبار درد زيرشكم رو دارم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اولین کاری که کردم عکس گرفتم برای شماها فرستادم و خواستم باشما درمیون بزارم بسکه همتون گلید 🥰💖💖💖 ...

به به مبارک باشه عزیزم به سلامتی🌷😍🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام نسرين جون من شبى ك خونريزى كردم درد خيلى داشتم ك چون بيرون بودم چك نكرده بودم فكر ميكردم فشار ...

سلام فریناز عزيزم 

الان بهتری گلم؟. 

من لکه بینی دارم کم ولی هست و درد زیر شکم 

یکشنبه سونو دارم برم و بیام خیالم کمی راحت میشه 

سلام خانما. من امروز روز دوازدهم با یک مارک دیگه بیبی چک زدم. خیلی زود هاله انداخت. وای باورم نمیشه ...

به به مبارک باشه 🙏🏻😍😍 خوشحال میشم یکی یکی دوستان مثبت میشن .ان شاالله به سلامتی بقیه مراحل رو طی کنین 🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خانما سلام خوبید ببخشید من دیشب ساعت ۱۱ یادم رفت انوکسا بزنم ۱۱ و ربع یادم اومد خطر داره تو رو خدا ج ...

نه عزیزم نگران نباش