2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
کوثر بهت تبریک میگم این دوران بارداری به راحتی بگذرونی و نی نیت و با دل  خوش بغل  بگیری&nb ...

سلام عزیز دلم ممنونم ازت بیادت بودم برات دعا کردم 

از خدا میخواهم زود مامان بشی  این حسو تجربه کنی 🤲🤲به حق چهارده معصوم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جان دلمممم عزیزممممم، گوارای وجودتون این حس و حال ناب ، آیا ایمان نیاوردی به من ؟ 😁😁 آفرین دختر خ ...

😘😘😘😘الهی من دورت بگردم ایمان آوردم از ته ته قلبم ..چشم چشم ببین دیگ بازم علایم ندارم ولی هیچی نمیگم میگم بدن با بدن فرق داره دیگ به راه راست هدایت شدم .. انشاالله خدا جواب این همه خوبی و دعاهایی که در حق دیگران رو می‌کنی به بهترین شکل به زندگیت سرازیر کنه و زندگیت پر از خوشی و برکت باشه سحر عزیزم😍😍🤲🤲🤲😘

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بهتون تبریک میگم .خیلی دعامون کنید 😘

عزیزم انشاالله قسمت خودت بشه مادر شدن خیلی زود به حق امام جواد 😍🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
من دقیقا مشکل شما رو دارم .انتقال دادین ؟

انشالله مامان میشی حتما پیش دکتر خوب برو. 

بله من انتقال دادم مثبتم شدم اما سقط شد حالا شاید آبان دوباره برم برای انتقال.

شما الان جنین داری

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

رفتم الان سرخود یه امپول ویتامین د۳ زدم با نوربیون ایرانی هرچی گشتم خارجی پیدا نکردم😐

البت قبلا دوبار ازمایش ویتامین د۳ دادم ک هردفه دکتر میگفتی فقر ویتامین دی دارم

عزیز دلم بهت تبریک بگم همش منتظر بودن بیای بگی مامان شدی ..خدا رو هزاران بار شکر عزیزم واسه دل منم د ...

قربونت برم مرسی بخدا که مامان میشی من در خوابم هم نمیدیدم مثبت بشم و میگفتم یعنی میشه منم بی بی چک مثبت ببینم منم چهار بار انتقال منفی داشتم و میگفتم هیچ وقت نمیشه ..شما هم با توکل به خدا برو و حسابی قبل پانکچر خودت و همسرت رو تقویت کن انشاالله حتما مامان میشی ..من مرکز مهر رشت رفتم اولین بار بود اونجا میرفتم خدا روشکر جواب گرفتم

خانما پاهای من خیلی درد میکنه نکنه خون لحته کرده خطرناکنباشه روز دوم انتقالم

خدا نکنه عزیزم ، شاید برای این هست که از دیروز تا الان دراز کشیدی و استراحت کردی ، زنگ بزن مرکزی که انجام دادی سوال کن

خانما پاهای من خیلی درد میکنه نکنه خون لحته کرده خطرناکنباشه روز دوم انتقالم

عزيزم منم پادرد رو از همون اول داشتم و شكر خدا مثبت شدم

ب ديد خير بهش نگاه كن

خون الكى لخته نميشه كه

منتها ى كم تو خونه قدم زدن رو داشته باش

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام خانما. من امروز روز دوازدهم با یک مارک دیگه بیبی چک زدم. خیلی زود هاله انداخت. وای باورم نمیشه ...

مبارکت باشه تو هم مثبتی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم