2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
قربونت برم رز عزیز مرسی که برام دعا کردی از خدا برات این روز و این حس ها رو از ته دلم میخوام که خیلی ...

مامان رقیه بهت تبریک میگم این دوران بارداری بدون استرس بگذرونی و نی نیت با دلخوش بغل بگیری

و دست راستت سر ما منتظرها 😊

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم منم مثل شما انتقال دومرحله ای داشتم وقتی شما مثبت شدید خیلی امیدوار شدم انشاالله همه ی م ...

مبارک‌عزیز

خییلی‌خوشحالم‌برات

انشالله‌بارداریه‌خوب‌وراحتی‌داشته‌باشی.

ماهاروهم‌دعاکن.جواب‌بگیریم‌بعداین‌همه‌‌سختی

عزیزم‌کدوم‌مرکزمیرفتی؟

انتقالت‌دومرحله‌ای‌بود؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مبارکت باشه عزیزم😍 خیلی خوشحال شدم برات...دلم خیلی برات روشن بود ، خداروشکر که جواب زحماتت و گرفتی ...

ممنونم عزیزدلم 🥺🥺محبت داری نمیدونم در مقابل این همه محبت چی بگم اره خداروشکر انشالله همه حاجت روا بشن 

نی نی نازتو خدا حفظ کنه برات الهی آمین 🤲❤️

سلام خانما. من امروز روز دوازدهم با یک مارک دیگه بیبی چک زدم. خیلی زود هاله انداخت. وای باورم نمیشه ...

وای عزیزدلم چقد خوشحالم یکی یکی مثبت میبینم خدایا شکرت احساس میکنم خدا یه نگاه ویژه بهمون انداخته شکرت خدا 

مبارکت باشه عزیززم 😍😍❤️❤️

افرین ننه طاقت بیار تو میتونی😂😂

خیلی دعام کن ننه  خیلی زیاد به نی نی هات بگو واسه خالشون دعاکنن با اون دستای فسقلیشون  جووووون ببوسشون  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام خانما. من امروز روز دوازدهم با یک مارک دیگه بیبی چک زدم. خیلی زود هاله انداخت. وای باورم نمیشه ...

اااای جااااانم. مباااااارکه😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ینی منم امیدوار باشم 😭😭با مورفو یک😿😿 مورفو دو بود اما شد یک نمیدونم چرا ولی سرعت رفت بالا تو از ...

آره عزیزم دیگ آزواسپرمی یعنی همش چند تا دونه اسپرم پیدا میکنن میکرو میکنن  ..این جا اکثر دخترا شرایط شما رو داشتن خداروشکر مادر شدن حالا شرایط ما که خیلی سخت تر بود ..خدا براتون معجزه کنه انشاالله حتما مامان میشی

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
روز ۸ عزیزم... هرچی‌خدا بخواد همون‌ میشه..من انتقال اولم‌بود کلا خیییلی باید خوش شانس‌باشی‌که بار‌او ...

عزیزم زود زدی . منم روز هشتم زدم کاملاً منفی بود دریغ از حتی هاله توهمی. ولی روز دهم هاله انداخت روز دوازدهم خط مثبت انداخت. ضمنأ منم بار اولم بود. امیدت به خدا باشه اون بخاد همه چی حله