2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم روز چندبودی زدی؟ناامید نشو خب برای خیلیا با بی بی چک نشون نداده فداتشم انشاالله برو ازمایش بده ...

روز ۸ عزیزم... هرچی‌خدا بخواد همون‌ میشه..من انتقال اولم‌بود کلا خیییلی باید خوش شانس‌باشی‌که بار‌اول‌ بگیره...اینجا دیدم‌ اکثرا‌ بار‌ دوم‌ سوم‌ و بیشتر‌ مثبت‌شدن. من اگرم‌ منفی‌ شم نا امید نمیشم‌ و راهمو ادامه میدم و از مثبت شدن دوستام‌ انرژی‌ میگیرم🥰

الهی اره واقعا اشاالله همونجور که خدابه دلت نگاه کرد بمنم دوقلوی سالم و صالح بده به حق امام جواد .بز ...

ان شاالله عزیزم حالا لحظه شماری برا ازمایش 😅

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
آی من نبودم ذوق کنم    

عزیییزم😁🤭🥰🥰نمیخواستم بزنم گفتم منفی شه روحیه ام داغون میشه ولی طاقت نیاوردم زدم زیر یدقه خط دوم افتاد باورم نمیشد کم مونده بود سکته کنم تو سرویس

روز ۸ عزیزم... هرچی‌خدا بخواد همون‌ میشه..من انتقال اولم‌بود کلا خیییلی باید خوش شانس‌باشی‌که بار‌او ...

عزیزم خیلی زود زدی باور کن صبر کن روزه یازده دوازدهم هم دوباره بزن تازه خیلی زودم ناامید شدی دخترمن فریناز انتقال اولمون بود مثبت شدیم 

حالا میفهمم میگن بارداری لحظه به لحظش استرسه بیا شروع شد😑😂🤦

خخخ اره مخصوصا برا ماها ان شاالله که همه چیزشو ب خیر و خوشی بگذرونی 

روز ۸ عزیزم... هرچی‌خدا بخواد همون‌ میشه..من انتقال اولم‌بود کلا خیییلی باید خوش شانس‌باشی‌که بار‌او ...

عووو تازه روز هشتی؟بابا جان ناامیدی کار شیطونه بزار دوسه روز دیگه بزن انشاالله که به بار دوم نمیرسه عزیزم تودیگه خیلی زود زدی بی بیت و 

آی منم میخوام   دعا کن لیلا منم مثبت بشم بحق امام جواد    

انشاالله عزیزم برای همتون دعا کردم و میکنم امیدوار دل تک تکتون شاد بشه و مامان بشین و این انتظار به پایان برسه 🤲❤️🌹