2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم حتما مامانی باور کن با خیال راحت به نی نی ها برس و مثل من استرس نداشته باش و فقط بخور و استراح ...

عزیز دلم بهت تبریک بگم همش منتظر بودن بیای بگی مامان شدی ..خدا رو هزاران بار شکر عزیزم واسه دل منم دعا کن ۳تا انتقال منفی داشتم دوباره میخوام پانکچر بشم ..کدوم مرکز بودی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااااااااااااااااای دختر قلب مارو ترکوندی😅😅 مبااااااارکه الهی با دل خوش بغلشون کنی بلامیسر😉😍😍 ...

قربونت برم نیلو جان فدای قلبت بشم عزیزم که برام دعا کردی از خدا برات این لحظه رو میخوام خدا بعد چهار با انتقال منفی و هست سال انتظار دل من رو شاد کرد انشاالله دل شما رو هم خیلی زودشاد کنه .. انشاالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شع 😍🤲🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
یکی حتما دسشویی دو رفته باشید دوم هم زیاد آب بخورید حداقل ی بطری یک و نیم لیتری بخورید و اگ دیدید فش ...

من چون با بیهوشی بودم.اب و غذا نباید میخوردم

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
انشالله مثبت میشی میگم خواهر از مام راضی بودی منم میخوام برم مام یا از دکتر اسرافیلی به نظرت کدوم به ...

به نظر من مام برو عزیزم چون بیمارستان عرفان مزخرف ترین بیمارستان حتی یه جواب ازمایش ساده رو نمیتونه برات انلاین بفرسته تجهیزات مام هم خیلی بروز تر و بهتره 

کیف میکنه وارد بخش انتقال یا پانکچر میشه از بس مرتب و تمیزه 

الافی که همه جا داره چه مطب چه مرکزها 

ولی هزینه عا خیییلی فرق داره من مام با خرید امپول ها و داروهام و سه تا انتقال و یه عمل هیسترو در اومد ۴۰ تومن ولی اینجا فکر کنم حدود ۱۵ بشه با انتقالم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
مامان رقیه مبارکه  عزیزم شما همسرتون مورفوش چند بود؟

سلام عزیزم ممنون قربونت برم من همسرم آزواسپرم بودن خواهر از بیضه نمونه برداشته بودن یعنی هربار که من پانکچر میشدم همسرم هم عمل میشد و نمونه برمیداشتن 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
امپول چسب جنین رو کی زدید .دکتر تجویز کرد یا خودتون گرفتید ؟

همون رفتم تو اتاق نیم ساعت قبل انتقال خودم به دکترگفتم میخوام اونم گفت برو داروخانه بگیر

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
دوستان مامان رقیه جوابو گرفت؟؟خدایا خدایا دل مامان رقیه شاد شده باشه🙏🙏🙏

حنان جون قربونت برم بلاخره خدا من رو هم لایق مادر شدن دونست اصلا باورم نمیشه مثل خواب بعد این همه سختی و رفت و آمد و انتقال های منفی و داغون شدن برام معجزه کرد قربونت برم می‌دونم دوازده سال منتظری از خدا میخوام به بزرگی خودش و به حق شش ماهه دشت کربلا دل تو رو هم شاد کنه و برات معجزه کنه و مادر بشی و انتظارت تموم بشه ..هر روز براتون دعا میکنم بیای و دلمون شاد کنی و بگی مادر شدی🤲🤲🤲🤲🤲🤲

انشالله مثبت میشی میگم خواهر از مام راضی بودی منم میخوام برم مام یا از دکتر اسرافیلی به نظرت کدوم به ...

یه چیز دیگه توی مرکز مام با هر تیمی یه اورولوژیست هست که اگه لازم باشه از بیضه ها نمونه بگیرن 

حالا من قبل پانکچرم به دکتر گفتم شوهرم تسه بشه تا نمونه بهتری بده وخودمو کشتم که هزینه مهم نیست برام بگین اورولوژی بیاد گفتن اول نمونه بده ببینیم داره یا نه حالا امروز که من اعتراض کردم چرا جنین کم دارم گفتن تعداد اسپرم کم بوده خوب من که میدونستم ازمایشم که بود چرا تسه نکردن نمیدونم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
من خیلی نگرانم خیلییی چرا امپولارو میزنم اصلااا ترشح ندارم نکنه تاثیری نداره واسم😢😢سری قبل سینال م ...

عزیزم استرس نداشته باش منم موقعی که آمپول ها رو استفاده میکردم نه ترشح داشتم نه درد داشتم نه شکمم گنده شده بود همش میگفتم نکنه اثر نداره آمپول ها ولی خداروشکر هر بار هم سونو میکردن میگفتن خوب رشد کرده‌ ..کلا انسان بی علایمی هستم

سلام عزیزم ممنون قربونت برم من همسرم آزواسپرم بودن خواهر از بیضه نمونه برداشته بودن یعنی هربار که من ...

همسر منم ازو اسپرم و از بیضه نمونه گرفتن تا حالا ۶ بار عمل بیضه کرده.دوبار تو مرکز رویان و یه عمل چهارتایی هم کرج انجام داد هم از بیضه نمونه گرفتن هم واریکوسل سمت چپ و رلستشو عمل کردن.خیلی زجر آوره 😔😔

وااای عزیییییزم مبارک باشه رقیه جان خداروشکر شکر من دلم خیلی روشن بود فداتشم 🥺🥰💖❤️😍🌹

وای فدات شم بخدا منم برای شما دلم روشن و مطمئن هستم مامان شدی .. انشاالله سری جدید مامانا شما هستین و مارشمالو و انتظار و مهراوه ..برای همتون هر روز دعا میکنم یکی یکی آزمایشتون مثبت میشه به حق حضرت علی اصغر

خونریزی قطع شده؟ لک بینی قهوه ایی یعنی خون قدیمی اگه دیدی نترس. استراحتت خیلی زیاد کن حمام من خیلی د ...

ساعت ۷ونیم صبح بیدار شدم پروژسترون بزنم دیدم خونریزی دارم قهوه ای بود ولی زیاد بود دیگه سریع به جای یه دونه دو تا پروژسترون زدم خداروشکر قطع شد همون موقع. دکتر رفتم ساک بارداری رو دید

احتمال میدم بخاطر حمام بود بعد از ده یازده روز رفتم ولی خیلی کوتاه نبود

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻