2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم شما مگه باردار نبودی؟ یا من اشتباه گرفتم

نه عشقم‌ من باردار نیستم احساس میکنم بارداری برای من خیلی دوره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خیلی خوبه که رعایت میکنید بنظرم بهترین و موثرترین کاری هست که از دستمون بر میاد. انشالله خیلی زود نت ...

قربونت برم ممنونم 

پس داستان داریم اگر قراره ناشتا بخوره، می خواستم روی همون میز صبحونه به صورت نامحسوس بدم بخوره! 😑🙂

دیروز زنگ زدم اتفاقا پرسیدم. خود پیرایرانی جواب داد ولی فکر کنم گوشش خوب نشنید، گفت ۲۲۰. منم تعجب کردم چون قیمت عسل تنها این قیمتاست الان.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکه عزیزم.شما تست زدی؟عکس بی بی چکتون میشه بفرستین؟؟

عزیزم نه جرات نکردم تست بزنم قبل آزمایش ..آخه تا حالا بی بی مثبت ندیدم از چهار انتقال قبلیم خاطره بد داشتم ..همسرم گفتم بعد ظهر خرید یکی استفاده کردم الان عکسش میفرستم .. انشاالله قسمت همه ی منتظرها بشه منم اولین بار تو عمرم بی بی مثبت دیدم برام مثل خواب😭😭😭

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
یا امام جواد یا قمر بنی هاشم مادر شدم خواهرهای عزیز تر از جانم 😭😭😭😭😭😭😭

خیلی خوشحال شدم برات عزیزم 😍 خداروشکر 🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم چه تپل مپله 😍😍خدا حفظش کنه ان شاالله همه چیزش ب خوبی پیش بره هشت ماه دیگه تو بغلت بگیریش 😍

قربونت برم انشاالله خدا رو شکر منم همچین روزهایی رو دیدم انشاالله قسمت همه ی خانم های منتظر بشه مخصوصا خواهر های منتظر اینجا 🤲🤲🤲🤲🤲🤲

رقیه جانم مبارکت باشه خواهری گریم بند نمیاد خدایا شکرت که دست خالی برنگشتیم الهی شکرر🤲🤲🤲😭😭😭

قربونت برم کوثر جون شما اول مثبت شدی و برام دعا کردی من فدات شم 😭😭😭😭

به به عجب بتایی    انشاءالله قسمت همه منتظرا

قربونت برم الهی آمین یا رب العالمین ..خدایا دل همه ی منتظرا ها رو شاد کن و براشون معجزه کن همون طوری که برای من در اوج ناامیدی کردی🤲🤲🤲🤲😭😭

قربونت برم خواهر چشم حتما اگه بدونی چقدر نذر کردم و چله گرفتم همه رو با جون دل انجام میدم یه مبلغی د ...

فدات عزیزم فقط همون دیشب یکم حالم بد شد.ان شاءالله مثبت باشه هر چی علائم به جون میخرم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
به به چه بتای تپلی خیلی خوبه،واقعا مبارکت باشه ایشالا به سلامت نه ماهو سپری کنی😘😘😘

انشاالله انشاالله قربونت برم الهه جون مرسی بخاطر دعای قشنگت 😍🤲🤲🤲

عزیزم با روغن کنجد میشه همه چی رو سرخ کنیم بو نمیده یا بد مزه باشه؟

نه سرخ که نمیشه کرد سارا جان، در حد تفت. کلا می گن برای سرخ کردن همون روغن سرخ کردنی استفاده کنید چون روغنهای دیگه تحمل ندارند و مواد سرطان زا تبدیل میشن. 

من حقیقتش زیاد سرخ کردنی درست نمی کنم، مثلا خورش رو در حد تفت با روغن کنجد درست می کنم. یا برنج رو کته درست می کنم و آخر سر یکم روغن کنجد می زنم بهش.

اما دیگه سیب زمینی سرخ کرده و تهدیگ و این چیزهارو نمیشه. هرچند اگر از اونهایی که کارشون گرفتن روغنه بپرسی می گن برای سرخ کردنم اوکیه. ولی نیست.

مزه ش هم خوبه. من اوایل که گرفته بودم عادت نداشتم. الان روغنهای دیگه از چشمم افتاده ولی. بوی کنجد میده دیگه. روغن زیتون و روغن حیوانی هم خوبه.

خدااارو شکر‌خیییییییییییلی خوشحال شدم‌عزیزم امروز فقط منتظر بودم که بیای و خبر خوش بدی بهمون  ه ...

مهراوه جون قربونت برم مرسی عزیزم که برام دعا کردی انشاالله که خدا حاجت دلت رو بده و مثل من برات معجزه کنه و این جا برات خوشحالی کنیم به برکت دعای شما خواهر های عزیزم خدا دل من رو هم شاد کرد دل شما رو هم شاد کنه😍🤲🤲🤲🤲🤲

دم اذون من برم بانفسم خلوت کنم  یکم دیگه خدا روقسم بدم.بچه ها تونستید هر تعداد از فراض های جوشن کبیربخونید خدا نظر کرده.درهای رحمتش بازشده ان شاءالله حاجت روابشیم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد