2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046166 بازدید | 684501 پست
شما جنیناتون چند روزه بودن؟ بتای روز آزمایش چند شد؟ روز دهم من از این کمرنگ تره ولی بازم مشخصه

جنین ۵ روزه بتای روز ۱۴ ۱۱۳۵

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلمممم، شما که محاله به اسم توی تمام دعاهام نباشی فاطمه جانم، اتفاقا سر نماز توسل به امام جواد ...

خدایا شکرت همیشه هم همسرم و من تو مسیر خونمون دو قلو میاد سره راهمون وای چی بشه انشاالله 😍😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
به سلامتی عزیز دلم دیدی گفتم

قربونت برم نفس جون هیچ وقت اون پیامت یادم نمیره که گفتی صد در صد مثبتی ..منم هر روز براتون دعا میکنم انشاالله بری و دوتا ضربان قلب ببینی و سوپرایز بشی ..خیلی دوستون دارم 🥺🥺

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ممنونم که کمک کردی خواهر اون میخوردم که راحت بودم والا کاش زودتر میپرسیدم  اره والا یه وقتهای ...

قربونت برم ❤ انشاالله از این به بعد از این معضلات برات پیش نیاد به لطف لاکسی ژل😊

قربونت برم نفس جون هیچ وقت اون پیامت یادم نمیره که گفتی صد در صد مثبتی ..منم هر روز براتون دعا میکنم ...

جواب منو چرا نمیدی مامان رقیه؟

میگم مورفو چند بود واس شما؟

کجاانجام دادی؟

الهی شکر من خیلی منتظر جواب شما بودم خیلی خوشحال شدم براتون😍

قربونت برم سوگل عزیزم چقدر بهم لطف کردین و محبت دارین انشاالله نی نی نازت سالم بیاد بغلت شیرش بدی به بزرگی خدای مهربان و بخشنده 😍🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم