2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمای متخصص در بیبی چک لطفاً راهنمایی کنید. من روز هشتم وسوسه شدم و بی بی زدم که کاملا منفی شد. مار ...

سلام دوست خوبم 

انشالله که مثبتی و مامان شدی 

بلید از یک مارک میزدی 

مدیکور از همه بهتر 

حالا که زدی و هاله انداخته خوشحال باش 

ببین جنین چند روزه بوده اگر پنج روزه بوده فردا یا شنبه برو آزمایش بده 

اگرم سه روزه بوده یکشنبه برو انشاالله با یه بتاي خوب خوشحالمون میکنی 

ممن تااازه شنبه انتقال دارم منو یادتون نرهههه🙃🙃🤩🤩🥰🥰😃😃

تمنا عزیز شنبه قبل انتقال یادآوری کن به نیتت حدیث کسا بخونم و صدتا صلوات هدیه کنم به حضرت ام البنینبه نیت مادر شدنت دختر خوش قلب همینطور که با مثبت شدن ما ذوق کردی انشالله خدا به دلت نگاه میکنه و دلت رو شاد میکنه ما هم ذوق میکنیم 

منفی شدم عزیزم البته خودم انتظارش رو داشتم

سارا جان غصه نخوریا چون با تکرار مثبت میشی و تمام این روزا از یادت میره. انشالله انتقال بعدیت💜 هیچی دست ما نیست فقط باید تکرار کنیم که به نتیجه برسیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
تمنا عزیز شنبه قبل انتقال یادآوری کن به نیتت حدیث کسا بخونم و صدتا صلوات هدیه کنم به حضرت ام البنینب ...

فدای تو نسرین جان مهربونمممم..💚💚🤗🤗🤗مرسی ک هستین..خداروشکر که شما رو دارم..انشالله خدا برات فرشته هاتو نگه داره..باشه جان دلم..انشالله تمام این دعاهای خیرت برگرده ب خودت دوستم...😍🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
خانمای متخصص در بیبی چک لطفاً راهنمایی کنید. من روز هشتم وسوسه شدم و بی بی زدم که کاملا منفی شد. مار ...

مال منم حاله کمرنگ میافتاد حتی روز ۱۱زدم از روز ۹ کمرنگتر بود ولی مثبت بودم یونی تست بود مال منم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
عزیزم چشم میخوام نماز امام جواد بخونم به یاد همتون هستم ❤️😍

عزیزم برامنم دعاکن نی نی هاسالم باشن ودوقلو

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
بچه ها امشب بعد از نماز مغرب ختم قرآنم تموم میشه، از بعد مثبت شدنم این دومین ختم قرآنم هست که نیت سب ...

هانیل عزیزم خدا خودش دعاهاتون مستجاب کنه  

منم این بار دفعه آخرم بود دلم خیلی به دعاهای شما ولطف خدا گرمه.ان شاءالله خدا به آبروی عزیزانش منم حاجت رواکنه  

ما که آبروی نداریم کلی قسمش دادم به ۶ماهه کربلا این دفعه دیگه حاجت رواشم  خیلی دعا کن برام   

بچه ها هرکدومتون دلتون شکست دعا کنید  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد