2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
کلا برا یسریا پررنگ نمیشه من زیاد دیدم تو سایت مشابه شما 

امیدوارم.راستش دیروز رفتم دکتر عمومی گفت شاید اصلا همون دوماه باشه ک بعد۷-۸ هفته بتا مجدد افت می‌کنه واس همون تستهات دوباره کمرنگ.گفت برو سونو ..ان شاالله هفته بعد وقت گرفتم برم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس مال همون بوده حدود ۱۵ دقیقه ۲۰ دقیقه مال من طول کشید ولی بعد از ۱۰ روز بود از این ب بعد پنج دقیق ...

خواهر میخوای یه نیم ساعت بیشتر بمون تو حموم دو سه دورم لیف بکش😒😒😒😒همش در حد چند دقیقه اونم با اب ولرم نه اب گرم. توروخدا حالا که جواب سختیاتونو گرفتید خواهش میکنم حساسیت های الکیتونو بذارید کنار هرموقع حساس میشید به خودتون یاداوری کنید چقدر حسرت این لحظه هارو داشتید.توروخدا کار خونه و حموم طولانی رو بیخیال بشید 

خداياشكرت....❤️ 

دوستان عزیزم خواهرای عزیزم دارم میرم آزمایشگاه تو رو خدا برام خیلی دعا کنید خیلی بیام بگم منم مادر شده ام 🤲🤲🤲حال الآنم رو فقط خدا میبینه خودش خوشحالم کنه

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
امیدوارم.راستش دیروز رفتم دکتر عمومی گفت شاید اصلا همون دوماه باشه ک بعد۷-۸ هفته بتا مجدد افت می‌کنه ...

ینی ازمایش نمیدی دیگه چه دلی داری انشاالله که همینجور که دکتره میگه باشه و مامان شدی😍🌹

اولیش پنج هفته و سه روز بودم دومیش هفت هفته و سه روز سری اول فقط ساک و کیسه زرد دیدن سون واژینال دوم ...

خداروشکر خداروشکر

منم همین حدودم امروز. چون ۱۸ خرداد انتقال دادم.

اول فقط یک ساک رو دید ولی سونو بعدی گفتن دوتاست؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

از بس،زول زدم تو پیامتون چشام درد گرفتم فقط،منتظرخبر بارداریتون هستم الهی همه روزی، چشم انتظاری تموم شه  یه نی نی صحیح وسالم وصالح بغل کنیم  برای همه خواهران به نیت نی نی دار شده صلوات تو این انتقال دارم خوشحال شدی اشک شوق ریختی ما رو فراموش نکنید دوستای که ازمایشون مثبته مبارک باشه عزیزانم

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
وای خدا منم با سینال جنینام کم میشه النوا برام از همه بهتر جواب میده ولی  اونم خیلی گرونه نمی د ...

۸ و خورده ای

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خواهر میخوای یه نیم ساعت بیشتر بمون تو حموم دو سه دورم لیف بکش😒😒😒😒همش در حد چند دقیقه اونم با اب ...

چیکا جون من موهام بلند  یه بار میرم سرم میشورم 

یه بار میرم تنمو میشورم 

بهم میگن این کارا چیه گفتم عیب نداره 

هر چی تن و بدن خودم مهم نیست بقیه چی میگن 

لباسمو مرتب عوض میکنم 

موهام میبافم که دیر به دیر کثیف بشه 

چاره ای نیست من تو هفت دقیقه میام بیرون گوشیم زنگ میزارم که بفهمم تایمم چقدر مونده 😁😁😁

خداروشکر خداروشکر منم همین حدودم امروز. چون ۱۸ خرداد انتقال دادم. اول فقط یک ساک رو دید ولی سونو ب ...

اره اول یه ساک دید بعد سونو بعدی گفت پشت هم بودن معلوم نبودن دوتاس 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️